Info
Feels like home 

Share|

Feels like home

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Feels like home Sun Jul 13, 2014 1:54 am

Open voor wie wilHet waren dagen en nachten die ervoor gezorgd hadden dat hij hier kwam. Maar ondanks alle tegenslag bleef hij door zetten. Voor het eerst sinds drie dagen kon hij eindelijk zijn benen nog eens strekken. Het kleine bootje waar hij de laatste dagen in voortgebracht had, sleepte hij zo achter zich aan het land op. Mensen hadden verteld over dit land. Dat men niet wist wat het verborgen hield. Maar hij was moedig genoeg om als enige de reis af te leggen.
De kano verborg hij met een hoop takken en bladeren in het kleine bos hier aan de branding.

Het duurde geen dagje. Toen hij het warme gebied van Begave betrad. Terwijl de wolken achter hem rommelden, onweer op komst, had hij al even de kust achter zich gelaten en eindigde zijn tocht tegen de middag. In zijn hele leven had hij nooit een woestijn gezien. Of tenminste betreden. Maar uit studieboeken was hij slim genoeg om te weten dat zand geen warmte opneemt. En het dus beter was om je tocht in de ochtend en nacht af te leggen. Tastend naar één of andere kleine poel, zelfs het kleinste plasje was goed, voelde de lucht plots vochtiger aan. Het was vast een fata morgana geweest. Want nergens was alleen de beklemmende hitte van de woestijnzon te bekennen. Vermoeid liet hij zich achterover op zijn rug vallen. Het zwarte gedeelte van zijn kleding volledig bedekend.
Dit ging goed. Nog geen dagje op het nieuwe land en hij had al bijna een zonnesteek opgelopen. Het voelde vreemd genoeg als thuis aan. Thuis in hel
Jackson

avatar

PROFIELMuntenteller : 3414
Aantal berichten : 5
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 22
Geloofsbelijdenis: Legendelozen
Keuze dier: Henk~bullshark

Back to top Go down

Feels like home

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Clans
 :: Begave :: Budsma
-
Jump to: