Info
»Chayenne Cedar 

Share|

»Chayenne Cedar

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: »Chayenne Cedar Fri Mar 21, 2014 9:47 pm

Chayenne Cedar
call it magic, call it true
call it magic, when I'm with you

»GeneralName; Chayenne Eva Cedar
Nickname; Chay or Yen
Gender; Female
Age; 16 years
Parents; Devon Cedar {rip dad} Azmarie Cedar - Tadins {rip mom}
Siblings; Daryl Cedar {big bro} Tyrell Dedar {bigger bro}
Partner; Let me love you, and I will love you
Childeren; I hope to have one, someday
Geloofsbelijdenis; Assassijnen
Animal; Lynx {Mae}
Looks Animal; Klik

»Inside


Likes; Daryl, Tyrell, nature, friends, dancing
Dislikes; War, people who think they're everything, books

»Chayenne is een stil en rustig meisje. Ze blijft liever op de achtergrond en hoeft niet altijd alle aandacht. Ze vertrouwd niet snel mensen en weet niet zo goed hoe ze vrienden moet maken, aangezien ze er altijd maar weinig gehad heeft. Maar de gene die de naam 'vriend' mogen dragen betekenen ook echt veel voor haar. Als ze je eenmaal kent en ze vertrouwd je is het een hele leuke en spontane meid. Ze lacht veel, is bijna altijd vrolijk en vind het leuk om met andere te zijn. Ze is betrouwbaar en ietwat naïef.

»Outside


Hair; Lang, bruin en ietwat krullend
Body; Slank
Eyes; Groot en bruin
Weight; 64 kg
Size; 1.68 m

»History

»Al vanaf dat Chayenne een klein meisje was had ze in bescherming van haar familie geleefd. In de generaties van de familie Cedar waren er altijd alleen maar jongens geboren, het was dan ook heel speciaal dat zij een meisje was. Haar leven als kind was altijd perfect geweest: ze had alles waar een kind om kon wensen. Ze had twee ouders die zielsveel van haar hielden, twee geweldig leuke broers. Een eigen slaapkamer en ruimte genoeg om te spelen. Chay had geen flauw benul van wat zich allemaal in de echte wereld af speelde, wat er echt allemaal gaande was.
Naar mate ze ouder werd begon ze het te begrijpen. Ze leefde in een wereld van oorlog, geweld en haat. Maar haar familie deed er alles aan om haar hier van te beschermen en vooral haar drie jaar oudere broer, Daryl. Tyrell -haar vijf jaar oudere broer- gunt haar meer vrijheid maar al haar hele leven leeft ze onder de bescherming van haar broers, veilig verborgen onder hun vleugels.
Een jaar geleden, twee weken naar Chayenne's 15e verjaardag, werden haar ouders uitgezonden. Ze moesten voor hun volk vechten, iets dat het meisje verslagen achterliet. Vol verdriet had de brunette tussen haar broers in gestaan, kijkend hoe hun ouders werden afgevoerd. Enkele weken later kregen ze per brief te horen hoe hun ouders om het leven waren gekomen: gestorven als trouwe en dankbare leden. Dit bericht veranderde niet alleen haar leven, maar ook haar gedrag. Het vrolijke, spontane en leuke meisje werd terughoudend, nog onzekerder en stil. Haar broers hielden haar nu nog meer onder hun hoede en Chayenne werd totaal afgesloten van haar sociale leven. Ze raakte de weinige vrienden die ze had kwijt en was enkel nog rond haar huis te vinden. Maar toen ze haar 16e leeftijd bereikt had werd ze verplicht mee te doen aan de trainingen. Ze was nou eenmaal een Assasijn, zou ze moeten dienen ook. Nog steeds leeft ze in de bescherming van haar broers, is ondertussen tot Healer apprentice benoemt.