Info
Atmosphere 

Share|

Atmosphere

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Atmosphere Sat Jan 18, 2014 10:34 pm

Forum is niet mijne~

A Skyrim and Assassins Creed based Rpg


Het was jaren geleden dat mensen draken hadden gezien. Zo lang geleden dat mensen de wezens zagen als een Legende. Ze geloofden er niet meer in omdat niemand ze nog eens had gezien. Er was ook niets van terug te vinden. geen beenderen, geen verhalen of foto's, helemaal niets. Niemand geloofden er nog in, behalve enkelen. Zij wisten dat Draken geen legendes waren, maar dat ze echt bestaan hadden. Het waren de Templars die het wisten. Ze waren het te weten gekomen door boeken die ze diep in een berg hadden gevonden. Alles stond erin beschreven. Wat er gebeurt was, wanneer de laatste draak was gezien, wie de krachtigste draak was, maar ook iets waar ze naar op zoek waren. In het boek stond iets over een staf. Een staf die al de kracht die je nodig had bevatten. Met de staf zou je makkelijk de machtigste persoon ter wereld kunnen worden. De staf bevatte krachtige magie, maar dat was niet alles. Met die staf in handen zou je ook de draken kunnen laten doen wat jij wou. Ze konden je bevelen niet negeren.
Voor de Templars klonk het als muziek in de oren, en ze waren vastberaden om de staf te vinden en zo de heersers van de wereld te worden. Al snel kwamen ze erachter dat ze de staf nooit in hun eentje zouden kunnen vinden. Dit was doordat enkel een Dovah toegang had tot de staf, en enkel een Dovah wist waar de staf zich bevond. De Templars wisten eerst niet wat een Dovah was, maar na wat meer opzoekwerk kwamen ze erachter dan het de draken waren. Er was nog maar één ding dat ze moesten doen, en dat was de Dov terug halen. Ze hadden een manier gevonden om de Dov terug te halen, of in ieder geval toch enkelen. De Dov hadden ze opgesloten in Dragons Mountain, in speciaal ontworpen kooien, maar helaas waren ze niet stevig genoeg. Eén van de draken was ontsnapt, en tijdens zijn ontsnapping had hij ook de andere weten bevrijden. Nu vliegen de Dov vrij rond, maar de Templars proberen ze terug te pakken te krijgen, en ze zijn er zeker van dat het zal lukken. Want pas als ze terug één van de Dov hebben gevangen, kunnen ze de staf vinden.

De Assassin's hadden zelf al snel door dat er iets niet juist was. Terwijl ze normaal veel last hadden van de Templars, was het verbazingwekkend rustig. Ze hadden geen problemen meer, kwamen ze nog maar amper tegen op de straten, dus ze wisten gewoon dat er iets aan de hand was. Door de Templars te volgen, er enkele te ondervragen en dan te doden, kwamen ze erachter wat er aan de hand was. Hun vijanden waren bezig met het terug halen van de Draken om zo de én of de andere staf in handen kregen. De staf zou veel kracht bezitten. Voor de ze staf in handen zouden krijgen hadden ze eerst de draken nodig. De Assassin's wisten dat de draken geen legende waren. Ze wisten zelfs dat ze Dov genoemd werden en dat het vreselijke wezens waren. Ze waren gevaarlijk voor alles en iedereen en daarvoor probeerden ze de Templars tegen te houden. Jammer genoeg waren ze te laat. De Dov waren terug gekeerd uit de dood en waren daarbij ook nog een ontsnapt. De Assassin's hebben er hun doel van gemaakt om de Dov zelf te vangen en te doden. Hoe dan ook, de Templars mochten de staf niet weten te bemachtigen.

Naam; Atmosphere
Soort; [ RPG ]
Link; http://atmosphererp.actieforum.com/

THANKS TO LOUIS AT ATF!
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 4987
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down

Atmosphere

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Outline
 :: » Chat :: » Linkpartners
-
Jump to: