Info
Dreamhorses {DH/DreHo} 

Share|

Dreamhorses {DH/DreHo}

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Dreamhorses {DH/DreHo} Wed Jul 09, 2014 11:32 pm

Forum is niet mijne~9-7-14

Dream Horses is een realistische paarden RPG waar jij zélf je eigen twist aan kunt geven! Is jouw karakter een beschermer van de zwakke of juist een machtzieke schizofreen? Schud jij je manen onverschillig wanneer het woord 'oorlog' valt of graaf jij alvast de graven van je tegenstanders met een hysterische lach rond je lippen? Maak vrienden en vijanden, sluit je aan bij een kudde of zwerf over de oneindige heuvels, op zoek naar je ware zielsgenoot.
Registreer je en begin met het schrijven van joúw verhaal!
Het DreamTeam is terug! Met spetterende verhaallijnen en briljante karakters!
We slaan een heel nieuw hoofdstuk in, één die de terugkeer van een bekende vijand voorspelt. Kunnen de goede kuddes stand houden? Of vallen ze uit elkaar wanneer de ware intenties naar buiten komen? Niet eerder is het recept van hoop en vertrouwen zo in twijfel genomen. De race naar de troon is begonnen wanneer ook nieuwe, onbekende groepen de geur van kansen ruiken. Echter, na bloed, zweet en tranen aangekomen in de Elite, overvalt je pas de vraag... Wie is nou eigenlijk mijn échte bondgenoot?


UPDATES

  • Er valt natuurlijk niet te ontkomen aan de gloednieuwe Lay-Out! (Mede mogelijk gemaakt door de ó zo vrijgevige, lieftallige, most awesome Yewrezz op Deviantart. Neem vooral een kijkje in haar gallerij. *knipoog* ;D) en de features natuurlijk door Claudia. Dâh.
  • "Het verleden" is de sinistere naam van het originele nieuwe gebied waarin je het verleden van je karakter kunt RPG'en als het buiten Dream Horses heeft plaats gevonden. Oftewel: Duik nóg dieper in de wereld van je karakter!
  • Er is een mini-RPG gedeelte waar je ál je onbegrepen ideeën kwijt kan die te ongewild zijn voor een groter formaat RPG. (Of gewoon rustig kan RPG'en in een wereld zonder regels.)
  • Ondertussen zitten we alweer op de +1800 leden!

En nog veel meer! Dus kom snel een kijkje nemen! En als je dat al gedaan hebt... Nog een keer! En nog een keer en nog een keer! We know you want it! ;D

Dream Horses
Informatie
Registreren


Mvg, het DreamTeam: Magnifico, Aaliyah en Pearl._________________

Amaria
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 4987
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down

Dreamhorses {DH/DreHo}

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Outline
 :: » Chat :: » Linkpartners
-
Jump to: