Info
Prijslijst: De SHOP 

Share|

Prijslijst: De SHOP

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Prijslijst: De SHOP Thu Jan 02, 2014 6:37 pm
Asenia


We don't need anyone to tell us what to do.
We are free to follow our own path.
There are those who will take that freedom from us,
and too many of you gladly give it.
But it is our ability to choose whatever you think is true that makes us human...
There is no book or teacher to give you the answers, to show you the way.
Choose your own way!
Do not follow me, or anyone else.>> 50 munten <<

• Vampire-bat: Het gaat om een mini legende die je alleen op zon-en maandagen kunt bespelen in de RPG. De vampire-bats zijn de juvenielen ofwel de larven van de vampier-legende's. Dit zijn NIET de kinderen er van, maar het zijn de dierlijke vampieren in vleermuis formaat, want zo zien ze er ook uit, vleermuizen met vampieren tanden.
• Jong vampire-bat X weerwolf: De halfbloed legende wanneer een vampire-bat en weerwolf met elkaar gepaard hebben. Ongelimiteerde groep


>> 75 munten <<

• Mini legende naar keuze: Je kunt zelf beslissen welk monster legende je hierbij speelt. Er geldt een maximum tot 4 nieuwe monster legende's.
• Jong mini legende X vampire-bat: Dit zijn de jongen die ontstaan nadat een monster legende naar keuze en een vampire-bat met elkaar gepaard hebben. Ongelimiteerde groep.


>> 150 munten <<

Dief: Het is één van de mini legende's waarin je levenslang een dief kunt spelen. Je blijft tot je oude legende behoren, maar ook heb je een bijbaan als dief.
• Jong keuze-monster X vampier: Het kind heeft zowel evenveel kenmerken van een vampier als van een keuze-monster. De groep is ongelimiteerd


>> 200 munten <<

• Houten Vuurstaf: Hiermee kun je gemakkelijke kunstjes mee beoefenen rondom vuur
• Houten Waterstaf: Al wat sterker dan de vuurstaf. Hiermee heb je de mogelijkheid om oppervlakkige wonden te genezen zoals 1e graad brandwonden en schaafwonden.
• Book of Wisdom: Alles wat je wil weten over de oude beschavingen van de Inca's, Maya's, Egyptenaren etc...
• Assassijn- en tempelierskledij
• Jong weerwolf X vampier: Als één van de ouders een vampier en de andere ouder een weerwolf was die met elkaar gepaard hadden, wordt het kind automatisch een halfbloed van hen. Ongelimiteerde groep


>> 600 munten <<

• Nieuwe hedendaagse wederhelft: GEEN mythische dieren
• Gouden windstaf: Je kunt er mensen de adem mee ontnemen en de lucht zuiveren/vergiftigen om de 8 uur (heeft 8 uur de tijd nodig om voor te bereiden)
• Gouden zonnestaf: Je kunt van alles met de zon om de 5 uur
• Zilveren verduisteringsstaf: Je kunt voor maan-en zonsverduisteringen zorgen, en van alles met donkere krachten, zoals bloed ontnemen om de 5 uur
• Onzichtbaarheidsmantel: Hiermee word je voor 30 min. onzichtbaar. Oplaadtijd: 2 uur
• Clan-wapens: Tomahawk, sacred knife(dolk gemaakt uit heilig materiaal), double knife(kleine versie v double sword) bow and arrow

Weerwolf: Je personage kan elke zondag en maandag in een weerwolf veranderen en zo nieuwe weerwolven maken door hen een wonde te bezorgen.
Vampier: Hetzelfde als de weerwolf. Hierbij veranderd je personage in een vampier en maak je nieuwe slachtoffers door hen te bijten.
• Jong vampire-bat X vampier: De gelijkenissen zullen haast hetzelfde zijn als die van een vampier, maar dit zal dan een miniatuur versie van de vampier zijn met de vleugels en amber ogen van de vampire-bat. Ook zullen er pluimpjes te zien zijn op het kind zijn oren.
Piraat: Je personage kan nu door het leven gaan als piraat. Ook dit is een bij-job, en behoor je nog steeds tot je huidige legende.[/size]


>> 1500 munten of 15 diamanten <<

• Double sword: Tweeling zwaard, twee zwaarden die je als één gebruikt
• Silver Apprentice assassin clothes: Een zilveren leerling-assassijn pak.
• Eternity: Een drankje die zorgt dat je wederhelft nooit dood gaat. Mits je nog steeds je aangeboren wederhelft behouden hebt.
Tovenaar: Je hebt als tovenaar de kans om magie te gebruiken met de aangekochte goederen uit de shop. In het begin bezig je niets en kan je niet meer dan alleen maar goochelen. Het is een mini legende.


>> 2100 munten of 23 diamanten <<

• Meer diamanten: Ruil 6000 munten in voor 50 diamanten
• Mythische wederhelft: Ruil je aangeboren wederhelft in voor een mythisch dier. Mogelijkheid tot wederhelft-ruil: 2 keer ruilen van wederhelft(geldt voor mythische als hedendaagse wederhelften)
Priester: Het is de hoogste mini legende die je kunt halen. Als priester ben je het meest spiritueel onder ieder legende lid. Priesters kunnen contact leggen met hun voorvaderen en hun schepper 'God', en zijn zelfs meer spiritueel dan de clan leden.


Houdt dit topic goed in de gaten want het kan steeds veranderen.

©A thousand fireflies


Last edited by Amari on Mon Mar 24, 2014 7:14 pm; edited 2 times in total
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 5065
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down
PostSubject: Re: Prijslijst: De SHOP Mon Mar 24, 2014 6:52 pm


Er zijn nieuwe producten toegevoegd aan de shop!

.::MONSTERS::.
- Vampire-bat: Deze vampier achtige vleermuis is het juveniel ofwel de larve van de vampieren. Het is een (bestaande) Amerikaanse soort vleermuis die zich gaat voedden met het bloed van vee. Maar aangezien deze vleermuis tot de monster legende's behoort, heeft dit dier meer weg van een vampier dan een hedendaagse vleermuis. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat deze dezelfde hoektanden als een vampier heeft. Dit dier stoot een blaffend geluid uit. Je personage kan zich maar veranderen in deze diersoort op zon-en maandagen. Max tot 3 personen per mini-legende.
-Jong vampire-bat X weerwolf: Als beide ouders van deze diersoorten zijn die met elkaar gepaard hebben bekom je een jong die halfbloed weerwolf-halfbloed vampire-bat is.
-Mini legende naar keuze: Dit betreft een monster legende die je zelf mag beslissen. Let wel op, het monster hoort ook op het land te kunnen leven, en dus zijn water-monsters niet toegestaan. Er is een limiet tot 4 verschillende monsters naar keuze. Daarna word deze legende gesloten. Max tot 3 personen per mini-legende.
-Jong mini legende X vampire-bat: Ook een mini legende naar keuze kan paren met een vampire-bat. Net zoals de jongen van vampire-bat X weerwolf is deze groep ongelimiteerd en kan het jong zijn eigenschappen van één van de ouders meer aanwezig zijn dan de eigenschappen van de andere ouder.
-Jong weerwolf X vampier: Zoals alle voorgaande jongen, is deze groep ongelimiteerd.
-Weerwolf: Net zoals alle monsterlijke mini legende's kan een personage de weerwolf in hem vrijlaten op zon-en maandagen. Nieuwe weerwolven ontstaan door een wonde of speeksel van een weerwolf. Max tot 3 personen per mini-legende.
-Vampier: Hetzelfde als de weerwolf. Hierbij maakt een vampier nieuwe vampieren door iemand te bijten. Max tot 3 personen per mini-legende.

.::MENSEN::.
-Dief: Je bent nog steeds afhankelijk van je huidige legende groep, maar als bij-beroep ben je nu ook een dief. Max tot 3 personen
-Piraat: Je kunt nu ook je leven doorbrengen als piraat voor de templars, clan's, assassin's, of voor de stads mensen. Max tot 3 personen per mini-legende.
-Tovenaar: Een tovenaar kan in het begin niet meer dan alleen maar goochelen. Maar met de juiste benodigdheden die je hier in de shop kunt aankopen spreekt men niet langer meer van een goochelaar maar van een magiër. Max tot 3 personen per mini-legende.
-Priester: De meest godsdienstelijke persoon die er in Asenia rondloopt. Hij kan contact leggen met elke voorouder, God, en is meer spiritueler dan de clan leden. Max tot 3 personen per mini-legende.

Er is ook een uitleg!

.::UITLEG::.
-Elke mini legende heeft een limiet tot 3 accounts per mini-legende. Als de legende volzet is maak je nog altijd kans om een kind, dus een halfbloed van twee verschillende mini-legende's te spelen. Er kan ook gepaard worden tussen twee menselijke mini-legende's, en ook de groepen van deze kinderen zijn ONGELIMITEERD.
-Er zijn 4 menselijke mini-legende's met een limiet tot 3 leden.
-Er zijn 3 monsterlijke mini-legende's met een limiet tot 3 leden.
-Er is 1 monsterlijke legende naar keuze. Met een limiet tot 3 leden per keuze-legende, en een limiet tot 4 keuze-legende's.
-Er zijn 4 menselijke jongeren mini-legende's zonder limiet van leden.
-Er zijn 4 monsterlijke jongen mini-legende's zonder limiet van leden.
-Er bestaan geen volbloedse jongeren mini-legende's. Alle jongeren werden geboren uit 2 verschillende ouders.
-Monsterlijke legende's kunnen maar tevoorschijn komen in de RPG op de dagen zondag en maandag. De andere dagen kunnen personage's deze monsters gewoon in tomen.
-Menselijke legende's zijn definitief, dus kun je elke dag blijven bespelen.
-Ga niet zagen om bij een mini-legende te komen als de plaatsen volzet zijn. Je kunt altijd nog een jongere spelen met meer eigenschappen van de ene ouder.
-Vandaag hoeven geen munten betaald te worden om één van deze mini-legende's aan te vragen. Dit aanbod is eenmalig en vandaag alleen geldig.
-Denk goed na als je een mini-legende aanvraagt, want eens aangevraagd is er geen weg terug meer mogelijk.

Er is ook een claimlist!

.::LIJST::.
Vampire-bat
-
-
-

Keuze-monsters
Keuze 1
-
-
-
Keuze 2
-
-
-
Keuze 3
-
-
-
Keuze 4
-
-
-

Weerwolf
-
-
-

Vampier
- Lexi
-
-

Dief
-
-
-

Piraat
-
-
-

Tovenaar
-
-
-

Priester
-
-
-

Monsterlijke kinderen
Vampire-bat X keuze-monster:
Vampire-bat X weerwolf:
Weerwolf X vampier:
Vampier X vampire-bat:
Vampier X keuze-monster: Jason,

_________________

Amaria
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 5065
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down
PostSubject: Re: Prijslijst: De SHOP Tue Jun 10, 2014 12:05 am

De prijzen voor mini-legende: tovenaar versoepelt vandaag.
De nieuwe prijzen voor tovenaar zijn nu 900 munten of 9 diamanten.

Deze actie is alleen vandaag (10-06) geldig, en is ten voordele van de verhaallijn.

_________________

Amaria
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 5065
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down
PostSubject: Re: Prijslijst: De SHOP Wed Feb 04, 2015 11:43 pm

Ik zou graag de Mytische wederhelft willen aanvragen voor Dregoe.

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5209
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Prijslijst: De SHOP Fri Feb 06, 2015 3:21 pm

#Dregoe , van welke accounts wil je de munten gebruik om dit bedrag te betalen? Zo kan ik alvast de bedragen aftrekken van de tellers ^^ Je krijgt nog een pb'tje als dit gebeurt is, zodat je kan veranderen.

_________________

Amaria
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 5065
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down
PostSubject: Re: Prijslijst: De SHOP Fri Feb 06, 2015 5:13 pm

Van alle vier de accounts en hou je bij alle vier de accounts nog 201 munten over. ;D

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5209
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Prijslijst: De SHOP

Sponsored contentPROFIEL
RPG SHEET

Back to top Go down

Prijslijst: De SHOP

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: Prime meridian :: » De shop-
Jump to: