Info
Ghost stories 

Share|

Ghost stories

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Ghost stories Tue May 20, 2014 10:57 pm

En het was alweer zolang geleden. De brute manier waarop zij haar moeder gedood had. Het was ZIJ. ZIJ was de dader. Zij was degene die HEM in haar lichaam toeliet. Neen! Het was HEM. Hij zorgde voor dit alles. Zij was geen monster. Zij was het vredelievend, schichtige kind. Zij zou nooit een mensenleven geven. Daar had de Heer de mens niet voor geschapen. Een mensenleven was het leven waard. Wat voor vloej jou nou belichaamde. Maar het was als leven in het geheim. Een leven leiden als een spook. Redenloos dwalend over eindeloze vlakte's. Niemand wist van haar af. Niemand kende haar hier. Maar ze was erop gebrand ooit haar vader weer terug te vinden. Al zou ze hem daarvoor moeten opgraven.

Het kruisje aan haar nek en pols rees en daalde gelijk met haar hart- en polsslag. Het waren haar kleine talismannen. Die haar lichaam beschermde om de vloek in toom te houden. Met de Heilige Geest die over haar waakte. Voorzichtig vouwde Carrie haar handen samen en knielde. Haar gezicht naar de hemel gericht om tot haar Almachtige Vader te bidden. "me, pater omnipotens, exsecratio*"
Ze vertrouwde er op dat het mist en de weinig hoeveelheid licht in deze grot haar verborgen gingen houden voor omstanders. Communicatie was nu het laatste wat ze nodig had.

*Red mij, Almachtige vader, van deze vloek

_________________

Setjes:
 
Carrie

avatar

PROFIELMuntenteller : 3436
Aantal berichten : 11
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 18 y
Geloofsbelijdenis: Legendelozen
Keuze dier: Quincy (vijfstreepschorpioen)

Back to top Go down

Ghost stories

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Legendless
 :: » Edi
-
Jump to: