Info
Nate Thirwall 

Share|

Nate Thirwall

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Nate Thirwall Fri May 02, 2014 5:35 pm

 Name: Nate Thirwall
 Nickname: Nate
 Age: 19
 Gender: Male
 Family: Max & Freya [Parents] Theo & Carter [Brother & Sister]
 Geloofsbelijdenis:  Assasijnen
 Wederhelft: Jaguar [Dux]Nate is ongeveer 1m87 groot en weegt een 80 kilo. De jongen heeft een erg gespierd lichaam en verzorgt zijn lichaam dus ook door elke dag te gaan rennen onder andere. Verder heeft hij donkerbruin haar en lichtbruine ogen. Qua kledij draagt hij meestal de kledij die het gewone volk draagt, navenant zijn opdracht veranderd zijn kledingstijl ook. Maar als hij weet dat hij enkel onder assasijnen is draagt hij gewoon kleding die gemakkelijk zit.

Nate is een geval opzich. Hij kan zich vrolijk en normaal gedragen maar hoe hij zich echt voelt laat hij nooit zien. Hij zal zich altijd aanpassen aan het gezelschap waarin hij verkeerd, zijn echte ik krijgen mensen niet heel gauw te zien. De jongen wordt nogal snel kwaad en heeft zichzelf dan niet altijd in de hand, daarom stopt hij ook zoveel tijd in het trainen. Zijn gevechtskills is hij al heel vroeg gaan beginnen ontwikkelen merendeels door zijn vader en zijn oudere broer, maar om eruit te zien zoals hij nu doet dat heeft hij op zijn eentje gedaan.  Ondanks zijn woedeaanvallen soms, is hij in het echt een jongen waarop je kan rekenen. Toch laat hij niet vaak iemand toe, dus als je hem bevriend wilt hebben moet je meestal toch al veel werk doen. Verder is hij ook vrij intelligent, hij weet veel over van alle zaken en dat komt dan weer door zijn moeder die vroeger een lerares was. De kennis van de familie heeft hij dus zeg maar geërfd. Nate was voor zijn zevende een vrolijke jongen die alles graag deed. Sinds die gebeurtenis leeft hij enkel nog om de tempeliers uit te moorden. Buiten het trainen en het opzoek gaan naar hun, leeft hij erg op zijn eentje. Met andere mensen spreekt hij niet veel, enkel en alleen als het moet en zelfs dan doet hij het met tegenzin.

Zijn leven verliep tot op zijn 7 jaar heel gewoontjes. Zijn ouders waren ook beide assasijnen, al had zijn moeder er ook een normale baan op overgehouden en dat was een lerares. Nate haalde vroeger al kattenkwaad uit met zijn broer en zus, maar hij was ook al bezig met het leren vechten met een zwaard, dolk en een boog. Meestal kon hij zijn broer in het vechten met het zwaard overtreffen. Ook in snelheid viel hij niet te overtreffen en dat speelde zijn broer soms parten, want hun vader was meestal enkel trots op Nate. Al liet hij zijn broer soms wel is winnen natuurlijk want anders was het zo zielig voor hem. Op een zonnige zomerdag was hij alleen aan het trainen in het bos, in de stad waar hij leefde waren de tempeliers toen binnen gevallen. Sommige gezinnen konden vluchten, anderen werden afgeslacht en dan was er nog zijn gezin. Natuurlijk vochten ze, al was het maar om degene die aan het vluchten waren extra tijd te gunnen. Zijn broer en zus waren gevangen genomen door de tempeliers en waren meteen vervoerd naar ergens anders. Wat er daar van hun geworden is weet niemand. Zijn ouders vond hij op het grote plein in het midden van de stad toen hij terugkwam. De tempeliers waren natuurlijk al lang weg. Het was een klein meisje, de dochter van de bakker, die naar hem kwam gestrompeld en in zijn armen neerviel toen hij bi de lichamen van zijn ouders zat neergeknield. Zij vertelde hem dat het de tempeliers waren. Sinds die dag doet hij niets anders meer dan trainen en op zoek gaan naar zijn broer en zus. De tempeliers hadden hem alles afgepakt, dus het was tijd dat hij dat ook deed bij hun.

_________________
Nate

avatar

PROFIELMuntenteller : 3506
Aantal berichten : 2
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 19
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier:

Back to top Go down
PostSubject: Re: Nate Thirwall Fri May 02, 2014 5:42 pm


_________________

Amaria
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 5065
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down

Nate Thirwall

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Inline
 :: » Karakter kaarten
-
Jump to: