Info
Bide ~Dyani & Skye 

Share|

Bide ~Dyani & Skye

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Bide ~Dyani & Skye Sun Apr 27, 2014 9:50 pm

Het was alweer weken geleden sinds de aanval op haar broer. Nog steeds voelde de warrior zich nog zwakjes. En nog steeds voelde ze zich licht in haar hoofd. Maar vanaf nu mocht de warrior haar taken weer terug oppakken. De leider had haar opgelegd om een oogje op hun gevangene te houden. Tot slot had zij de assassin weten te vangen. Een glimlachje lag om haar lippen. Als het aan haar zou afliggen kon ze elke assassin even wel af. Tot slot had ze ergens haar vaardigheden vandaan. De warrior grinnikte aan de gedachte aan haar broer. Geketend en verslagen aan de schanspaal. Iedereen die haar zou toejuichen als ze de assassin de zweepslagen zou toedienen. Of beter nog. Hun beste foltertechniek toedienen. Hierbij dompelde men het slachtoffer onder in een kuip water waarbij ze één van de gevaarlijkste vissen uit de zee van Abrev het water onder stroom liet zetten. De gedachte hoe zij de dood van haar oom kon wreken verzadigde haar. Maar het was geen wens om het luidop uit te spreken. Er werd, zolang men geen gevangene hadden, niet over gesproken.

De warrior eindigde haar kleine wandeling aan de buitenkooi waar haar gevangene zich bevond. Twee van de bewakers lieten haar toe de hoge metalen kooi die als bescherming rond de buitenkooi stond te betreden. De metalen poort achter haar sloot zich en de warrior stapte de kooi in. De geur van het verse gras, de boom die middenin de grote kooi stond vulde haar neusgaten. Het was typisch de geur voor de lente. Haar ogen spotten de gevangene die als wolf in één van de hoekjes lag. De ketting die vast zat aan de muur maakte ze weer los waarbij ze de wolf mee dwong naar buiten. Wat apprentices betrof waren ze nog best mild tegenover hen vond ze. Warriors of hogere rangen daarentegen kregen de luxe niet die deze wolf tot nu toe kreeg. Loka maakte de poort terug open waarbij ze naar buiten stapte het plein op. De bewakers sloten de poort weer achter hen en Loka wachtte op haar begeleider. Het was niet toegestaan om alleen met een gevangene de kooi te verlaten. Hoewel ze dicht in de buurt van het kamp gingen blijven was het steeds verplicht een metgezel met je mee te hebben. Haar ogen spotten de eerste contouren van haar begeleider aan de horizon. Hoewel het gezegd geweest was wie van legende genoten haar begeleider werd, kon de warrior er geen staart meer aan binden.

Zoooo flut~

_________________

Halos ~ Loka duet
Theme of her
Voice
Loka

avatar

PROFIELMuntenteller : 4331
Aantal berichten : 241
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 18
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Evana;; Witte leeuwin

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Thu May 01, 2014 1:31 pm

Er was nog een week voorbij gegaan, en dat hield in dat er al een week twee assassins in het tamplars kamp gevangen waren. Dit duurde de jonge apprentice te lang. Zeker omdat ze een vermoeden had wie de andere gevangene was. Ze had kort een glimp van hem opgevangen. Maar ze wist niets zeker. Aurora keek op toen een klein luik van haar kooi open ging en er een kom water naar binnen werd geschoven. Ze stond op en liep er naar toe, waarna ze het water snel opdronk, voor het weer van haar af werd gepakt. Ze keek op toen ze zag dat er een ander luik omhoog werd geschoven. Het was zo groot dat ze erdoor kon. Wat aarzelend liep ze er op af, maar toen ze de geur van de buitenlucht rook snelde ze het luik door. Verrast voelde ze het gras onder haar poten, ze warmte van de zon. Ja, er stond weer een hek omheen, maar ze was buiten! Het enige wat haar echt belemmerde te gaan rennen was de ketting rond haar hals. Toen ze merkte dat er iemand de kooi in werd gelaten legde Aurora haar oren in haar nek en trok zich terug in de hoek van de kooi. De blonde vrouw die haar ook had gevangen liep op haar af, maakte de ketting los van de muur en dwong haar mee de kooi uit. Langzaam liep de wolvin mee, een beetje bang voor wat haar te wachten stond. Wat als ze gegeseld zou worden? Tijdens haar verblijf hier was ze daar het meest bang voor geweest. Dat ze zweepslagen of iets zou krijgen. Haar pijngrens was namelijk niet heel hoog... Voor de poort hield de vrouw stil. Aurora keek gespannen om haar heen, tot ze de contouren zag van een ander persoon.
Dyani
Moderator
avatar

PROFIELMuntenteller : 3778
Aantal berichten : 512
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 15 jaar
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Aurora || Wolf

Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Tue May 06, 2014 8:03 pm

Luid zuchtte ze terwijl ze zich snel aankleedde. Haar witte haar had ze in een staart gebonden met een oud stukje stof. Op deze manier kon je het litteken in haar nek zien. Normaal had ze er een hekel aan als mensen dat zagen. Maar vandaag maakte helemaal niets haar meer uit om een of andere reden. Langzaam liep ze de kamer uit, haar handen in elkaar achter haar nek. Ze had het geld voor haar kamer op het bed gelegd. Dit zei ze ook tegen een medewerker die boos op haar af kwam stormen. Zonder al te veel moeite had ze zich langs hem gewerkt en was naar buiten gelopen. Een tijdje had ze naar de zonsopgang staan kijken, echter was ze al snel weer verder gegaan. Het was een heel eind lopen naar Abrev dat wist ze wel. De brandende zon scheen op haar rug terwijl ze door het ruige gebied heen liep. Een lange zwarte schaduw voor zich. Duidelijk zichtbare lichtstralen door het stof dat in de lucht hing langs haar lichaam. In de verte zag ze een mens, met in haar hand een ketting. Aan het uiteinde hiervan zat een wolf vast. De gevangene. "Loka toch?" riep ze van een afstandje naar de warrior die in haar richting keek.

_________________
Skye ~ Cadence ~ Sena ~ Nathan

> But I get stronger everyday
One wrong will be all it takes
My power’s fed by your hate
One wrong will be all it takes <

Skye
Beheerder/deputy
avatar

PROFIELMuntenteller : 3982
Aantal berichten : 733
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Vos

Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Wed May 07, 2014 9:57 pm

De wolf leek deze keer gewillig mee te lopen. Loka besteedde er weinig aandacht aan. Het was haar plicht om haar gezond te houden. Hoewel het dier er niet zo gezond meer uitzag als voorheen. Loka grijnsde vals. Ze hield wacht aan de poort en niet veel later kwam de deputy op hen af. Loka knikte bevestigend op de vraag van de deputy. Haar blik zei genoeg van haar vraag, maar toch vroeg ze het. "Shall... we? M'am." Het was een algemene beleefdheid naar de hogere rangen toe. Maar vaak gebruikte ze het ook als ze niet wilde dat gevangenen van haar vraag afwisten.

Heb mezelf voorgehouden om korte postjes te doen~

_________________

Halos ~ Loka duet
Theme of her
Voice
Loka

avatar

PROFIELMuntenteller : 4331
Aantal berichten : 241
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 18
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Evana;; Witte leeuwin

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Sun May 11, 2014 1:35 pm

Ze kon de grijns van de blonde vrouw bijna vóelen, zo vals. Wat waren ze met haar van plan? Waarom werd ze ineens uit haar kooi gehaald? Aurora begon ongemerkt haar nagels van haar voorpoten in en uit te trekken, zodat het gras onder haar poten al snel uit de grond getrokken was. In de verte zag ze een andere Templar komen, maar Aurora herkende haar niet. "Loka toch?" riep de Templar van een afstandje. Aurora zag Loka knikken. "Shall... we? Ma'm." zei de vrouw naast haar.

-flut-
Dyani
Moderator
avatar

PROFIELMuntenteller : 3778
Aantal berichten : 512
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 15 jaar
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Aurora || Wolf

Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Tue May 20, 2014 8:09 pm

Al snel stond ze voor de warrior en de wolf. Rustig keek ze ze een voor een aan. "Shall... we? M'am." vroeg Loka vervolgens. Op dat moment rustte haar blik op de wolf, eerst iets anders. Snel wendde ze zich weer tot Loka en keek haar strak aan. "We'll go, but first something else." antwoordde ze. Meteen wendde ze zich weer tot de wolf en ging op haar hurken voor deze zitten. Met beide handen pakte ze de kop links en rechts vast. Rustig draaide ze er een beetje mee terwijl ze in de ogen keek. Skye stond weer op en liep naar de zijkant van de wolf. Hier ging ze weer op haar hurken zitten en porde een keer in haar buik. Met een hupsje stond ze weer op en liep weer naar de voorkant van het beest. "You don't look too good, it's your own fault though." zei ze tegen de wolf. In een beweging stond ze weer op en legde haar handen in haar nek. Met haar ogen nog steeds op de wolf gericht zette ze een paar stappen achteruit. Kort keek ze weer naar Loka en zei; "Let's go, you lead the way this time." Waarna ze afwachtte tot de warrior zou gaan lopen.

_________________
Skye ~ Cadence ~ Sena ~ Nathan

> But I get stronger everyday
One wrong will be all it takes
My power’s fed by your hate
One wrong will be all it takes <

Skye
Beheerder/deputy
avatar

PROFIELMuntenteller : 3982
Aantal berichten : 733
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Vos

Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Sun May 25, 2014 12:44 am

Het was een eerste keer dat zij de leiding kreeg. Een grijnsje kon de warrior hierbij niet onderdrukken. Ze mocht haar wel. Die deputy. Duidelijk iemand die veel verantwoordelijkheid aan haar gaf. Het was ook niet van de gewoonte. Eerder zeldzaam dat een warrior de weg mocht leidden met een gevangene. Maar ze vertrouwde erop dat Evana de wolf zo weer ingehaald had. Tot slot trainde ze vaak op dat soort vlak. En een spierloze wolf zou vast niet ver geraken.

Loka begeleidde de wolf naar de grote poort. Er waren een paar plaatsen in het territorium waar ze heen konden. Maar ze koos opzettelijk voor het gebied van Abrev. Het was een goed gebied om tegelijk te wandelen en tegelijk de gevangene in de gaten te kunnen houden door de weinige begroeing. Voor zover hield ze halt tot bleek dat haar deputy weer kon volgen.

_________________

Halos ~ Loka duet
Theme of her
Voice
Loka

avatar

PROFIELMuntenteller : 4331
Aantal berichten : 241
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 18
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Evana;; Witte leeuwin

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Thu Jun 12, 2014 7:18 pm

De deputy kwam aanlopen, terwijl de vrouw vroeg of ze zouden gaan. De deputy wachtte, en hurkte voor Aurora neer. Deze legde haar oren in haar nek. Maar de deputy pakte haar kop vast en draaide die naar links en rechts. Toen ze haar los liet schudde Aurora verbaast haar kop. De deputy liep naar haar flank, en porde een paar keer in haar buik. Ze gromde zachtjes, toen ze begonnen te lopen. Ze liepen de poort uit en Aurora begon in de natuur te lopen. Dit was beter dan de kooi. Ze schudde ineens de ketting van haar hals en rende ervan door. Terug naar het Assassins kamp.

-Kort, maar heb er geen zin meer in xD-
Dyani
Moderator
avatar

PROFIELMuntenteller : 3778
Aantal berichten : 512
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 15 jaar
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Aurora || Wolf

Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Fri Jun 20, 2014 6:33 pm


Met haar handen op haar rug en haar ogen op en neer gaand van de warrior naar de wolf, liep Skye de twee achterna. Voor hoe het er nu uit zag was het een doodsaaie wandeling door het gebied Abrev. Het begon haar ondertussen ook wel een beetje te vervelen. Haar gedachten waren ergens op een onbekende plek, tot er iets onverwachts gebeurde. De wolf schudde de kettingen van haar nek en begon te rennen. Waarschijnlijk sloten de kettingen niet goed meer doordat de wolf zo vermagerd was. Licht schudde Skye haar hoofd terwijl ze op de reactie van de warrior wachtte. Ze was wel nieuwsgierig hoe deze warrior op de actie van de wolf zou gaan reageren.

OOC: Kortheeeiiiidddd!!!!

_________________
Skye ~ Cadence ~ Sena ~ Nathan

> But I get stronger everyday
One wrong will be all it takes
My power’s fed by your hate
One wrong will be all it takes <

Skye
Beheerder/deputy
avatar

PROFIELMuntenteller : 3982
Aantal berichten : 733
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Vos

Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye Fri Jul 11, 2014 5:42 pm

Was het nu opeens haar schuld dat de wolf de ketting zo rond haar hals afschudde en ervandoor liep? Loka schudde haar kop. Dit kon ze niet menen! Nog voordat de wolf te ver uit hun zicht was had ze zich al veranderd in haar wederhelft en duwde Skye zo de struiken in. Ze kon het niet maken dat de wolf/apprentice van haar wederhelft af wist, en misschien dacht ze nu wel dat Skye diegene was die veranderd was. Ze had het geluk een goed getrainde leeuwin te zijn. In het algemeen haalde die toch een hogere snelheid dan wolven, en met de verwaarlozing van de wolf deze laatste dagen ging ze haar zeker weten in te halen.

En dat was ook zo. Algauw had ze de wolf beet bij haar achterpoot en haalde haar onderuit. Maar ze wist niet wat de wolf ging doen dus bleef ze nog even op haar staan grijzen wat haar de kans gaf om te ontsnappen. Dit was nu eens een mislukte jacht! De wolf was alweer te ver weg voor haar om haar nog te kunnen inhalen. Nog even zette ze een sprintje in maar gaf uiteindelijk op. Met lege poten en gebogen kop keerde ze weer terug naar Skye. Ze schudde mismoedigd haar kop en liep terug naar het kamp.

Note; Topic nog niet uit als er nog gepost wil worden.

_________________

Halos ~ Loka duet
Theme of her
Voice
Loka

avatar

PROFIELMuntenteller : 4331
Aantal berichten : 241
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 18
Geloofsbelijdenis: Tempeliers
Keuze dier: Evana;; Witte leeuwin

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Bide ~Dyani & Skye

Sponsored contentPROFIEL
RPG SHEET

Back to top Go down

Bide ~Dyani & Skye

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Templars
 :: Algava :: Abrev
-
Jump to: