Info
Stay ~Open 

Share|

Stay ~Open

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Stay ~Open Sun Apr 20, 2014 9:02 pm

De assassin liet zich verveeld in zijn veldbed zakken. Er was alweer een dag verstreken sinds hij voor het laatst flauwgevallen was. En hoewel iedereen er hem voor waarschuwde om rustig aan te doen ging hij dit zeker en vast niet gaan naleven. Het was tenslotte zijn leven. En dus hoefde niemand zich met hem te bemoeien. Sinds het voorval van gisteren hadden de doktoren hem vast gegespt. Maar zelfs dit hield geen stand. Hij sneed de leren gordels rond zijn polsen zo weer over en ontsnapte gelijk weer. Hij had een hekel aan mensen die zich met hem bemoeide. Maar vooral mensen die hem gingen commanderen alsof ze het allemaal konden. Dat haatte hij nog het meest. De warrior haalde de buisjes die hem voorzagen van voeding en luchttoevoer voor de zoveelste keer zijn lichaam uit. Snel ritste hij enkele pleisters, compressen en een naald gevuld met één of ander spul mee. In zijn vlucht uit het kamp vulde hij zijn lichaam met het spul uit de spuit, bedekte de wonde met wat compressen en sloot het vervolgens af met één van de pleisters. Zo kreeg hij voldoende luchttoevoer en werd zijn bloed volledig gezuiverd voor de komende 6 uren.

Zijn voeten reikten het toch nog bedauwde gras aan. Het was niet zo vroeg in de ochtend meer maar nog steeds was het gras hier bedauwd. Misschien door de hoeveelheid regen die hier altijd hing? In ieder geval maakte hij zich er geen zorgen in. Zijn lichaamstemperatuur was voldoende gestegen door de aantal uren per dag in die verdomde hut te liggen. En ook de injectie's die hij dagelijks toegediend kreeg hielpen hier behoorlijk bij. Zo was het niet meer als vroeger waarin hij nachten bleef trillen van de koude. Hij had het misschien niet altijd even gemakkelijk gehad; zijn vader verbood hem vaak de dingen te doen waar hij van hield, hij werd er voor gestraft en mocht vaak de hele nacht door buiten in zijn ondergoed staan, of hij kreeg andere lijfstraffen, maar dat alles had hem nu gemaakt tot de man wie hij nu was.

De schrammen over zijn lichaam hadden over de jaren heen littekens gevormd. Maar dat was niet het enige wat gevolgen had van vroeger. Mede door jarenlange training had zijn motoriek en zijn spieren zich weten te verbeteren. Zo kon hij gemakkelijk een één aan één gevecht af met een grizzly-jong. Maar of het hem ging lukken met de volwassen dieren had hij nog niet uitgeprobeerd. Dus besloot hij dit vandaag eens te proberen.
Hij had het kamp al even achter zich gelaten. En hij hoefde er niet voor te vrezen om achtervolgt te worden. Tot slot was hij in uiterste concentratie. Mede dankzij de injectie die zijn hoofd leeg hield. Toen verderop enkele vogels opvlogen had de warrior op wat er gaande was. Zijn blik stond strak maar ergens was een klein glimlachje te bespeuren.

Voorzichtig maar in één enkele oogwenk haalde hij zijn handboog en enkele pijlen uit hun koker. Sluipend liep hij dieper het bos in. Het dier waar hij op gehoopt had stond al geen 5 meter meer van hem vandaan. Het dier had hem in de gaten gekregen, mede doordat hij opzettelijk de aandacht trok met wat takjes te vertrappelen. Het dier had wellicht geen kwaad in zijn blik, maar dit veranderde gauw toen hij zijn boog op het dier richtte. De beer kwam brullend op hem afgerend. Dit was het moment. Zijn boog en pijlen had hij alweer opgeborgen en toen de beer vlak voor hem stond zette hij zichzelf af tegen een boomstam en met een achterwaartse salto kwam hij oog in oog te staan met het dier. Het dier greep hem met zijn massieve poten bij zijn schouders vast en probeerde hem zo de grond in te duwen maar de warrior deed precies hetzelfde bij het dier waardoor het werkelijk een één aan één gevecht werd.

Even leek het zo te blijven duren totdat de beer uiteindelijk zijn gespierde poot tegen zijn borstkas duwde en hem zo omver duwde. Het dier ging weer op vier poten staan waarbij hij hem aanviel op zijn borst en romp. Het dier klauwde enkele keren over zijn arm heen waar niet meer dan oppervlakkige schrammen ontstonden. Tot slot was het dier nog jong en lag zijn aandacht gegarandeerd niet op het veroorzaken van wonden op zijn arm. Ondanks de vele wonden die alsmaar met meer veroorzaakt werden gaf de warrior zich niet gauw gewonnen. Onder het gewicht van de beer kon hij niet onderdoor. Dat was een feit maar wat zijn volgende stap ging zijn was geheel onverwachts. Met zijn schouder gaf hij het dier een harde duw tegen zijn borst die eerst even wankelde en vervolgens achterover viel. De warrior wrikte zich los onder het dier uit. Hij porde het dier in zijn zij die hij vervolgens op zijn buik legde en de pijl in het dier zijn rug aantrof. Zijn blik ging in de ronde. Nergens iemand te bekennen. Maar hij zou zweren toch ergens een schim aangetroffen te hebben.

Open~

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sun Apr 20, 2014 9:59 pm

Druk druk druk! Alle dagen rende hij van hot naar ha. Dregoe klaagde niet, maar het ergste was nog wel dat er geen einde aan leek te komen? Chayenne was echt een geweldige meid die alles wat Dregoe haar opdroeg deed. Als ze medicijnen moest maken op recept, kruiden moest gaan zoeken of zo, maar zelfs als ze mee moest helpen bij pacienten was ze een geweldige hulp, maar nu was het gelukkig even wat rustiger de laatste dagen. Dregoe wilde even gaan jagen zodat ook hij even kon ontspannen. Dregoe rende door het bos vooral aan Halos had hij zijn handen vol, maar nu wilde Dregoe even niet aan die koppige Assasijn denken en zocht naar een prooi. Hij was niet zo gespiert als de meeste Assasijnen. Dregoe was tenger, maar toch atletisch gebouwt. Door het vele rennen bij spoed gevallen was zijn conditie in iedergeval goed op pijl en het soms klimmen naar gevaarlijke plekken waar de kruiden dan groeide die ze nodig hadden hielt zijn spiermassa voor zijn lichaam goed in conditie. Een hert trok zijn aandacht. Dregoe sloop dichterbij en trok voorzichtig een grijze pijl uit zijn koker en legde die op zijn boog. Echter schrok het dier en maakte dat het weg kwam. Dregoe vloekte zacht en binnensmonds zodat niemand hem horen zou en luisterde naar een schermutseling. Snel en stil renden hij sluipend tussen de bomen door. Een beer was in een gevecht geraakt met een Assasijn dat was alles wat hij zien kon. Dregoe richten zijn pijl en boog op de rug van de beer. Zo te ruiken waren er al wat wonden die vast niet van de beer af kwamen. Dregoe ademde uit en liet ook gelijk zijn pijl los die in een vloeiende beweging zijn doel trof. Er waren maar weinig pijlen die van hem waren die miste. Halos keek rond, maar zijn grijs/groene kleding verborgen hem goed. Toen hij er zeker van was dat de beer dood was stapte Dregoe tussen de struiken uit en hing net zijn boog over zijn schouders. 'Zo te zien houd je nog steeds geen rust.' zei Dregoe rustig, maar vriendelijk. Hij wilde Halos niet tegen zich in het harnas jagen, maar hij was healer dus was het zijn plicht om te zorgen dat elke Assasijn in top vorm was.

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Mon Apr 21, 2014 6:49 pm

De schutter maakte zich bekend en de assassin herkende de man als Dregoe. De man vroeg hem iets maar hij richtte meer aandacht op het zuchtten. "No," Zei hij wat kortaf. Ongeïnteresseerd keerde hij de man de rug toe waarbij hij zijn tocht verder af maakte. Het bos eindigde en hij begon door te krijgen dat dit niet langer meer het zuiden was. Maar het maakte hem bar weinig uit. Clan gebied of niet zij assassin's waren er altijd welkom. Hij grinnikte bij die gedachte. Hun deputy was al even zwak als Lexi. Het zou hem niet verbazen als de twee ook nog beste maatjes waren.

Het bos liep op zijn einde en voor hem lag een eindelijke kale woestijn. Halos zuchtte. Dit gebied beviel hem bijzonder weinig. Pyrrha daarentegen vond het juist fijn om in gebieden als deze te vertoeven. Maar hij verdrukte de drang om zich nu in zijn wederhelft te keren. Hij wilde niet nog meer gewond geraken. Al helemaal niet in zijn dierlijke vorm.

Flutje sorry

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Mon Apr 21, 2014 8:50 pm

Hij bleef zich verbazen hoe sterk Halos zijn wilskracht was. Dregoe wilde zijn verwondingen graag bekijken en verzorgen, maa voor hij de kans kreeg draaide de warrior zich al van Dregoe af. ‘Wat jij wil. Zolang je maar naar je lichaam luisterd.‘ zei Dregoe en kruisde zijn armen over elkaar. Het was fijn andere te helpenzolang ze het toe lieten... Hij bedacht zich iets. Dat had hij al langere tijd moeten doen. Aangezien het kruid nogal lastig te vinden was, was Halos misschien wel de man die hem helpen kon? Dregoe volgde hem en zag dat zijn collega Assasijn aan de rand van de woestijn stopte. ‘Halos? Zou ik je wat mogen vragen? Nee geen dingen over jouw. De woestijnroos heb je die weleens gezien hier?‘ vroeg Dregoe en voelde zich best klein naast Halos. Vooral doordat hij bijna geen zichtbare spieren had.
XD [maakt niks.] ;3

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Wed Apr 23, 2014 9:59 pm

De warrior vroeg zich af hoe lang de healer hem nog op de hielen zou blijven zitten. Hij zuchtte en draaide zich verveeld om toen de man hem iets vroeg. Schouderophalend keek hij hem aan. De verveeldheid was zo in zijn blik af te lezen. Verveeldheid zat. Hij trok een scheve grijns. "What do you mean. Some rose? Can't you find another one in the meadow? I mean, come on, the desert" Hij gebaarde dat hij gek was maar ergens gaf hij hem wel gelijk om het één of ander. Ok die vraag was misschien niet op de juiste plaats, maar het boeide hem ook bar weinig wat hij zei of niet zei. Men wist zo al goed genoeg dat hij werkelijk niets gaf om wat anderen hem vroegen.

Van wat hij voorheen voor problemen opgelopen had leek het op deze plek als sneeuw voor de zon te smelten. Voorlopig leken zowel zijn hartritme en ademhaling in orde. Ook de zon gaf hem het goede gevoel dat hij eindelijk ergens thuis hoorde. Hoewel dit niet hun gebied was, en dit evenmin zijn thuis was, voelde het voor een keertje goed om in de hitte van de woestijn te blijven. Hij had geen behoefte aan water en al evenmin aan schaduw. Voor het eerst sinds tijden ging hij echt van de zon en de hitte gaan houden.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Wed Apr 23, 2014 10:35 pm

Natuurlijk hij had het kunnen weten. Halos deed enkel waar hij zelf interessen in had of wat hem juist intereseerde. Maar hij liet zich niet kennen. Er waren maar weinig mensen die hem ooit boos of geprikeerd hadden gezien. 'Hm... Natuurlijk waarom zou jij dat ook weten. Zolang het geen uitdaging voor je is.' zei hij even met een verveelde uitdrukking in zijn ogen, maar daarna verscheen er een brede pestende grijns. Halos kon je het beste een uitdaging geven anders had je niet veel aan hem zeker kwa info was het los peuteren een hels karwij. De warmte van de woestijn deed hem vrij weinig. Dregoe was er best vaak geweest om naar de woestijn roos te zoeken. Maar toch zou het fijn zijn als er iemand mee zocht. Dregoe keek weer richting de woestijn en dacht na. Misschien moest hij de grote Assasijn een deal sluiten. Hij was niet bang voor hem nog wie dan ook, maar toch bleef hij liever bij sommige op zijn hoede al liet Dregoe het nooit merken. 'Misschien dat je dit intereseerd. Als jij mee zoekt naar die roos laat ik je verder medic met rust, Tenzij je echt in hulpnood zit.' zei Dregoe en hij keek Halos zowel rustig als vastbesloten aan. Al dat medic gezeur had Halos verder geen goed gedaan had hij wel gemerkt en naar goed advies luisterde de Warrior niet echt naar Dat had hij wel gemerkt.

;D

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Tue Apr 29, 2014 11:31 pm

Verveeld haalde de warrior zijn schouders op. Hoewel hij de indruk kreeg dat de healer hem liever met rust wilde laten bleef het doorratelen naar zijn zin te lang duren. Maar 1 woord ving de warrior uit zijn vraag op. "høres rimelig*" De warrior ging niet gauw zijn Noors boven halen. Tot slot was dit een taal die hij niet teveel mensen wilde laten kennen. Maar toen bedacht hij zich dat weinig mensen gingen weten dat het Noors was. "So.. What's the point. I help you searching in condition you let me be? It isn't really a challenge you know." De assassin grijnsde waarbij hij het weer aftrapte en op een rots verderop ging zitten nadenken. Hij hield wel van anderen uitdagen. Vooral om een betere voorwaarde te bekomen.

*Klinkt redelijk


_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Wed Apr 30, 2014 12:00 am

Dregoe wist dat het niet echt een uitdaging voor Halos was, maar het zou voor hem zeker wel wezen. ‘Voor jouw misschien niet, maar wel voor mij. Maar wees niet te snel met je oordeel die plant is nog niet zo gemakkelijk te vinden. Laat staan erbij te komen.‘ zei hij en streek een pluk haar achter zijn oor. Het noors was iets waarmee Dregoe nog nooit mee bezig was geweest, maar tja winigen spraken het en Halos liet nooit iets uit zich trekken dat had hij allang gemerkt.

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sun May 04, 2014 9:33 pm

Een zucht was nu op zijn plaats. De warrior wierp de healer een kwade blik toe waarbij verveeldheid in zijn ogen aanwezig werd. "Is that what you want? Getting me mad by weak proposes? Come on I know you can do better. That's the only fcking reason I stay here, to hear you say that one good propose. Is it all too much for you!" Woedend sloeg hij zijn vuist tegen een boomstronk aan die onmiddellijk begon te bloeden. Leunend tegen de boomstam aan hief hij zijn handpalm over zijn ogen heen. Hij moest kalmeren. Dit ging echt niet werken. Uitgeput liet hij zich via zijn rug over de boomstam glijden tot hij op de grond zat. Het was al een hele karwei voor hem om kalm te blijven in situatie's als deze.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sun May 04, 2014 10:04 pm

Okay... Halos kwaad maken was nog wel het minste wat hij wilde, maar Dregoe kon even niet veel anders bedenken. De hitte van de woestijn maakte hem slaperig. Bij Halos zijn preek schudden Dregoe even zijn hoofd, maar had eigenlijk hele andere dingen aan zijn hoofd. Hij wilde namelijk nog voor het donker dat kruid vinden, de huisbezoekjes af hebben en mogelijk als het kon Lexi nog even spreken gewoon om er achter te komen of ze nog heelhuids thuis was gekomen... Hij maakte zich echt zorgen om haar. 'Sorry ik heb ook zo mijn zorgen net als jij vast zult hebben.' zei Dregoe en wreef even in zijn ogen. Hij klaagde zelden het was namelijk niet zijn ding. Hij zuchtes zachtjes en keek richting de woestijn. Het was een groot zanderig gebied dat ergens in het rotsachtige gebied de bloemen juist bloeide op een hoge plek. Op plataue's waar eigenlijk enkel vogels op konden komen vandaar dat Dregoe Halos wilde vragen te helpen. 'Laat maar ik vogel wel uit hoe ik zonder mijn nek te breken bij dat kruid kom.' hij klonk niet teleurgestelt, maar eerder licht aarzelend. Dregoe veranderde in zijn wederhelft en Chad keek Halos nog even aan voor die in een moordend tempo over het hete zand weg stoof.

XD ( Zou grappig zijn als Halos toch over zou gaan.) Razz

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sat May 31, 2014 1:29 am

Dat had hij weer. Hij voelde de teleurstelling van de man die hem altijd al had geholpen, nooit een preek of een opmerking had gemaakt over hem, en die voor één keer, deze keer zijn hulp had gevraagd. Hij voelde een steek van schuldgevoel. Misschien kon hij toch een beetje toeschikkelijker zijn. Vooral naar mensen die hem altijd blijven helpen. Halos zuchtte maar voor dat opgemerkt kon worden door de healer; of zijn wederhelft in dit geval; was de grijze wolf al uit zijn zicht verdwenen. Fijn. Dan wil je je al eens uitsloven voor iemand. Ongeïnteresseerd rolde hij met zijn ogen. Hij nam het pad goed in zich op. Misschien was het beter om via de takken te gaan. Zijn kromzwaarden gleden uit hun schede en vervolgens sloeg hij hen rond een stevige lage tak van een boom en hees zichzelf op. Vanuit de boomtoppen had hij het beste zicht en klom algauw enkele etages verder. Van daaruit spotte hij in de verte de stofwolk die de wederhelft van Dregoe achter zich liet. Halos grinnikte. Gelukkig door het feit dat hij het dier zonder moeite zou kunnen terug vinden. Maar voordat hij zijn pad verder af legde veranderde hijzelf gauw even in zijn wederhelft waarbij hij in enkele seconden tientallen meters boven de begane grond zat. Vanuit het dier haar ooghoeken was de rookwolk zoveel sterker waar te nemen als met mensen ogen. Haar vleugels sloegen alsmaar rapper open en dicht. De druk werd teveel waardoor ze niet langer op dezelfde plaats kon blijven hangen. Vanuit een duikvlucht vloog ze dan ook in enkele seconden tot vlak naast de grijze wolf die verborgen zat in de wolk zand. Haar poot tikte het dier aan waarbij ze hem gedwong te stoppen met rennen.

Srry echt flut

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sat May 31, 2014 12:18 pm

Chad galopeerde over het hete zand. Zijn kussentjes raakte maar even het zand aan, maar toch voelde hij hoe het branden. De zon branden ook op zijn vacht. Gelukkig was hij niet zwart anders was de tocht nog zwaarder geweest! Dregoe voelde de hitte door Chad heen komen en dacht na over het probleem waar mens en dier zich zo open en bloot was gestelt aan de grillen van de natuur. De stofwolk achter hem was doordat het hier nooit of bijna nooit regende. Waarom Halos zo tegen andere deed was zijn probleem niet, maar vervelend was het wel. Het was niet fijn als andere je niet wilde helpen of zo, maar de woestijnroos kon hij zelf ook nog wel vinden... Ineens voelde Chad iets tegen hem aan tikken, maar hij sprong opzij en landen op een uitstekende rots die in de woestijn stond. Het was een begin van de plek waar de bloem groeide, maar die groeide veel te hoog voor hem in deze vorm. Dregoe zou moeten klimmen om erbij te kunnen, maar nieuwschierig keek Chad naar een vogel die hem zo bekent voor kwam.

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sun Jun 22, 2014 12:08 am

Eindelijk had hij het door. De grijze wolf stopte toen de vogel het hem gevraagd had. Ze bleef nog even staan hangen op de plek waar ze was. Door voorzichtig haar vleugels open en toe te slaan. Er kwam wat wind van af die voor wat verkoeling zorgde. Pyrrha krijste tevreden. Zo leuk vond ze het om mens en dier doof te maken. Althans was wat hij zichzelf voor hield. Nieuwsgierig keek de vogel de wolf aan. Volgens hem was de hint nog niet doorgedrongen. Ze keek wat in het rond tot één van hen zou spreken. Waarom zou zij moeite doen om het te vragen. Het bleef tenslotte vreemd voor zowel hem als haarzelf om een vrouwtjes valk te laten spreken met een mannenstem.

Flutje

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Sun Jun 22, 2014 10:24 pm

Chad vroeg zich af waarom die vogel hem eigenlijk stopte, maar toen dat verrekte beest begon te krijzen schudden hij pijnlijk zijn kop. Rot vogel! Chad gromde boos en stapte langs haar heen. Hij had geen zin om langer hier te blijven en stak zijn snuit even de lucht in. De woestijnroos rook best scherp en als de wind goed stond leiden die geur je er zo heen. De sterke rozengeur dreef met de wind mee. Chad blafte luid naar de vogel dat ze mee moest komen en anders maar in die hete zon te moeten blijven staan. Weg stoof de wolf weer en het stofte flink op de plek waar hij net nog gestaan had. Een enorme rotspartij verscheen uit het niets en Chad stopte zo abrupt dat de stofwolk hem bijna inhaalde. Hij keek naar boven en wachten geduldig tot het stof weer neer viel.

(Kan gebeuren) Wink

_________________
Cear never sleeps. There is always somethings te do.
Dregoe

avatar

PROFIELMuntenteller : 5143
Aantal berichten : 164
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 25
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Mytisch wezen: Griffin ~ Grim

Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open Tue Jul 08, 2014 9:58 am


Tevreden lachtte de vogel toen de wolf blijkbaar geïrriteerd werd door haar. Hij wilde duidelijk vertrekken en dat deed ze dan maar gewoon mee. Ze liet zich meevoeren met de sterke wind hier in de woestijn totdat de wolf plots stopte voor enkele rotsen. Pyrrha grinnikte in zichzelf; nu dat het krijsen blijkbaar niet geapreciëerd werd. Ze keek omhoog. Het gebergte van Begave. Hier ergens zou die verdomde woestijnroos moeten te vinden zijn. Pyrrha keek omhoog tot waar het gebergte reek. Een zucht verliet haar bek als ze besefte dat het niet gemakkelijk zou zijn. Het gebergte was erg rotsachtig en steil. Als mens zou dit gemakkelijk je dood kunnen betekenen. Als vogel zijnde had je ook nog eens het probleem dat vanaf een bepaalde hoogte je niet meer verder kon. Je lichaam het niet toeliet. Voor arenden zou deze hoogte geen verschil uit maken. Maar als slechtvalk werd je gehouden tot een bepaald limiet. En dan was er nog die zon die in je ogen scheen. Pyrrha keek de wolf een laatste maal aan. Het boeide haar niet zo als hij van plan was om nog iets te zeggen want ze moest die roos vinden.

Ze ademde diep in en uit en vloog vervolgens op. Al het begin is gemakkelijk. Maar dan pas begint het. Halfverwege werden de luchtstromen warmer en werd de druk hoger. De zon scheen door de wolken heen en weerkaatste zich op haar netvlies. Tot op een hoogte van enkele honderden meters hield het op. Vermoeid en aangedaan door het gesuis in haar oren liet ze zich op de zijkant van de heuvels vallen. Tot op een hoogte als deze had je als voordeel dat mensen hier niet kwamen. Mede door de luchtdruk die hen niet in staat stelde om zo hoog te reizen. Ook al waren het heuvels, het waren de hoogste heuvels die zich in het land bevonden. Aan de voet van het gebergte lag één van de kampen die verspreid lagen over het hele oosten. Vanop een hoogte als deze was het goed waar te nemen. Maar dat was niet waarvoor ze kwam. Het klimwerk stelde haar in staat niet veel hoger te komen dan tijdens het vliegen. Maar het was hoog genoeg om de eerste planten tegen te komen. Edelweiss was beschermd in het land. Het was een zeldzame en fragiele bloem die enkel groeide op hoogte's zoals deze. Maar wat haar namelijk niet opviel was de woestijnroos waar Dregoe het over had. Het dier vloekte in zichzelf waarbij ze gauw een klein bloempje van de edelweiss in haar bek nam en af trok. Het was misschien geen woestijnroos maar misschien was het even hulpvol.

Met de verslapte bloem in haar bek landde ze voorzichtig naast de wolf. Eens kikken wat hij hier van vond.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4384
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: Stay ~Open

Sponsored contentPROFIEL
RPG SHEET

Back to top Go down

Stay ~Open

View previous topic View next topic Back to top

Similar topics

-
» LUNA NIVEA [open]» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Clans
 :: Begave
-
Jump to: