Info
Asenia: Functies en inline 

Share|

Asenia: Functies en inline

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Asenia: Functies en inline Tue Dec 24, 2013 1:39 pm

FUNCTIES OP HET FORUM:
*Header en navbar buttons: Ga over de header/banner met je muis om de navbar buttons te gebruiken

*Account switch: Geen zin om uit te loggen, in te loggen op een ander account, en alsmaar weer het wachten? Vul nou tweemaal je account en wachtwoord in in de vakjes 'switch accounts'.
(Huidig accountnaam + Huidig wachtwoord, GO, in te loggen accountnaam + In te loggen wachtwoord)
Spoiler:
 

*Soundcloud: Open soundcloud op google, kies een gewenst nummer, (begin evt. met het lied af te spelen), share (onder 'write a comment'), kopieër onderste code/link, plak in het gewenste topic, en je hebt je soundcloud muziek.
Spoiler:
 

*Avatar naast quick replay: Als je niet meer weet op welk account je online bent.
Spoiler:
 

*Hover effecten: Een logotje verschijnt per categorie wanneer je er over heen gaat. Zelfde geldt bij de gebied plaatjes.
Spoiler:
 

*Seamless player: bovenaan het forum staat een muziekspelertje. Klik op het figuurtje uiterst rechts in het spelertje om de liedjes te kiezen.
Spoiler:
 

*Copy-paste functie: Omwille van gestolen plaatjes is deze functie uitgeschakeld. Dit betekent dus dat plaatjes niet meer opgeslagen kunnen worden op het forum. Om tekst stukken te kopiëren of te plakken word de functie 'Ctrl+c (kopiëren)' en 'Ctrl+v (plakken)' gebruikt.
Spoiler:
 


INLINE:
*Karakter kaarten: Om te beginnen met RPG'en dien je eerst een karakter topic aangemaakt te hebben. Het RPG gedeelte is vrijblijvend.

*Overige: Account adopting: Letterlijk vertaald is het een account adopteren. Accounts die al langer dan een jaar niet meer online gekomen zijn worden aangeboden om een nieuwe kans te krijgen. Je kunt max. 1 account per dag en 3 accounts per week adopteren. Dit wordt dan ook nauwlettend opgevolgd door teamleden. Word er opgemerkt dat je de accounts niet actief kunt houden, worden ze zonder waarschuwen terug van je afgenomen. Bij een tweede afname kan een account ban verwacht worden. Dit houdt in, je kan gedurende een periode geen accounts meer aanvragen en/of aanmaken. Bij een derde overtreding wordt overgegaan op een IP-ban, een tijdelijke/definitieve ban van je IP-adres(geen mogelijkheid meer om in te loggen op het forum)

Houdt dit topic nauwlettend in de gaten. Informatie kan altijd toegevoegd of gewijzigd worden.En vergeet niet, er is altijd DEVIANTART en YOUTUBE voor inspiratie.
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 4693
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down

Asenia: Functies en inline

View previous topic View next topic Back to top

Similar topics

-
» Asenia {RPG}
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Outline
 :: » Gids
-
Jump to: