Info
slithering escape a boring place 

Share|

slithering escape a boring place

View previous topic View next topic Go down
Go to page : 1, 2  Next
MessageAuthor
PostSubject: slithering escape a boring place Sat Apr 05, 2014 10:45 pm

He bah! Weer kwamen die regeltjes wat ze ook deed. Het was saai bij de clans. Geen kind dat samen met haar wilde spelen of die iets leuks met haar wilde ondernemen. Andere de stuipen op het lijf jagen was het liefste dat ze deed. Maar goed haar wederhelft was dan ook een van de grootste giftiste slangen die de aarde ooit gekent had. Al rennend probeerde Toxic te ontkomen, maar de andere clan leden probeerde haar in een hoekje te drijven en opnieuw van waar ze ontsnapt was weer in te stoppen. Toxic siste nijdig toen een van de leden haar bij haar arm wilde grijpen. Ze dook net op tijd weg en schoot een stel struiken in en veranderde in haar wederhelft. Viper glibberde tussen de struiken door en maakte aardig vaart en verdween uit het zicht van de clanleden. Viper grijnsde lichtjes, want een slang kon niet echt grijnzen of tenminste dan kon je niet echt zien. ze gleden over de vochtige grond in de hoop snel weg te zijn van deze saaie plek. Toxic vroeg zich af waarom ze geen lol mocht maken. Nou ja ze ging soms wel erg ver, maar stout zijn was toch gewoon het leukste dat er was? Viper gooide zijn tong verschillende keren naar buiten om de leden van hun stam te kunnen ontdekken. Haar geur klieren zaten op de tong dus alle geuren kon ze zo opspeuren. Verschillende prooigeuren waren goed te proeven, maar daar had ze nu even geen zin in. Die ving ze wel wanneer ze ver genoeg en op een veilige afstand van de clans waren... Viper gleed zo nog enige uren door voor ze stopte bij een beekje waar ze aan de oever even alert bleef rond kijken. Toen er niets verdachts of gevaarlijks in de buurt leek te zijn legde de grote slang de helft van zijn kop in het water en dronk zo wat grote slokken water naar binnen. Het was heerlijk rustig hier. Geen zeurende vader die haar steeds de regels weer voorschotelde of haar zus die wel steeds uit het kamp en hun gebied mocht. Toch was Toxic eigenlijk stik jaloers daar over, maar ze liet het nooit zien. Het was stil, maar toch was Toxic huiverig ervoor dat vreemde zouden zien dat haar wederhelft een slang was. Viper glibberde naar een grote rotspartij en veranderde zich daar terug en klom na enkele minuten op een van de rotsen waar ze op ging zitten.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Mon Apr 07, 2014 1:34 am

Een hele tijd had hij zich geruisloos gehouden. Zijn blik had niet afgeweken van de moederlijke kariboe. Ze was opvallend dik voor de tijd van het jaar. Hoewel de lente al even weer aangebroken was en de bomen weer beschutting aan hem haven, was het nog steeds wat vroeg voor dit dier om zo lang al drachtig te zijn. Maar dat baarde hem geen zorgen meer. Hij had het dier uren zitten observeren. Elke informatie over dit ras was nuttig. Maar ook hij moest aan de populatie denken. In dat opzicht had hij eerder de instincten van een wolf geërfd in plaats van een slechtvalk. Zo hielp hij mee de kringloop in stand te houden door alleen jonge, zwakke, of drachtige dieren uit te schakelen. En dat was na deze studie van uren nu precies wat hij van plan was. Haast geruisloos haalde de moordenaar zijn handboog en een portie pijlen uit hun koker. Zijn pijlen legde hij voorzichtig op de schede, het vizier stond op het moederdier gericht, hij spande de boog aan, liet de pijl los, en haalde zo het dier neer. Hij ging er een vlug eind aan maken door met zijn zakmes haar keel open te snijden waarbij hij Hen dankte voor dit voedsel die het dier biedde. Hoewel hij geen tempelier was, en dus niet langer geloofde in hun 'Almachtige Vader', was deze gelovigheid niet verdwenen door het moordenaars zijn. In tegenstelling tot wat velen gingen verwachtten geloofde hij nog steeds in Hen. In tegenstelling tot De Heilige Geest waar tempeliers bleven in geloven, geloofde hij in het bovenaardse. In Hen wie hier eerder waren(=Those who came before).

Het mes gleed zo door het dier haar keel heen, en langzaam vloeide haar energie uit haar lichaam. Voorzichtig tilde hij het dier op. Het bloeden aan haar keel stopte hij door de snede dicht te binden met een stuk touw en het dier vervolens over zijn rug te hangen. Zo doorkruiste hij nog even enkele gebieden totdat hij het perfecte gebied gevonden had om rustig aan zijn middagmaal te beginnen. Maar niets leek minder waar. De slang die in de verte over de grond glibberde herkende hij maar gauw genoeg dat het een glimlachje bij hem teweeg bracht. Halos wierp een kiezeltje op die vlak voor de slang op de grond neer kwam. "He kom eens hier jij," Hij wist goed genoeg met wie hij te maken had en sneed daarom behoedzaam een stukje van zijn buit af die hij vervolgens toediende aan het dier. Hij was zich behoorlijk bewust van het gebied waarin hij zich bevond, maar baarde er zich geen zorgen in. Hij wist zich gauw genoeg uit de problemen te redden, en als hij eerlijk moest zijn, maakte hij zich helemaal geen zorgen over het clans meisje. Hij wist goed genoeg dat zij zichzelf wel zou weten te redden.


_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Mon Apr 07, 2014 3:24 am

Haar blik op haar omgeving gericht gaf Toxic de kans om na te denken. Viper letten wel op, maar toch voeg het clanmeisje zich af waarom niemand haar begreep? Natuurlijk had ze als dochter van het clanhoofd zekere pieveleges, maar dat nam nog niet weg dat hhaar vader nog haar grote zus Toxic nog niet straffen konden?! Eigenlijk voelde zij zich eenzaam. Niemand leek haar leuk te vinden door alle streken die ze uit haalde Toen Viper een kiezel voor zich zag landen richten zij zich meteen een kwart op en siste nijdig. Niemand gooide stenen naar haar!!! Toen ze hoorde dat ze komen moest vernauwde ze haa ogen, maar het vlees dat haar aangeboden werd niet af slaan toch? Met namen had ze het nog niet zo. Wel wist Toxic dat het bij deze Assassijn iets met een ‘H‘ was... Ze kronkelde dichterbij en liet haar tong de lucht proefde. Ze verbasde zich er steeds weer over waarom de Assassijnen i n het wit liepen. Viper proefde de luch rond het vlees voor ze toe hapte.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Tue Apr 08, 2014 2:26 am

Een paar kleine twijgjes had hij nodig en twee vuurvattende stenen en in een oogwenk had hij een vuurtje weten te maken. Hij vertrouwde er op dat het licht van de dag de rookpluimen niet zouden verraadden. Maar zeker weten deed hij nooit. Toen de slang waaraan hij het stuk vlees aanbood de geuren van het vlees in zich opnam legde Halos voorzichtig het stuk vlees op de grond. Hij had maar weinig zin om een slapende arm te krijgen. Terwijl hij zijn buit gaar maakte door het op te hangen boven het vuurtje porde hij enkele keren met de top van zijn zwaard in het dier zijn flank. Hoewel er op dit moment nog moeilijk te spreken was over een dier. Net wanneer de moordenaar aan zijn maaltijd wilde beginnen spotte zijn ogen een roofvogel hoog boven hen in de lucht. Hij vloekte enisgzins. Hij wist maar al te goed dat hij ontdekt was. Maar of dit het geval was voor de slang betwijfelde hij.

Zonder al te veer interacties te ondernemen doofde Halos het vuur, maar liet zijn buit achter. Hoe minder gewicht aanwezig was hoe beter het vluchten lukte. Net als hij op het punt stond te vertrekken keek hij de slang in haar ogen. Hoewel er geen woorden aan te pas kwamen zou het dier best de betekenis moeten kennen waarmee hij verwees om te vluchtten. Zich verder niet meer om haar bekommerend draaide hij zich om en begon in een regelmatig tempo de bossen in te vluchtten. Voorlopig was hij hier nog even veilig. Maar wanneer de tempeliers te horen waren zou hij het op een vluchten zetten.


_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Tue Apr 08, 2014 3:24 am

Viper had geen moeite met rauw vls net als Toxic trouwens. Ze verorberde beiden liever een ongekookte of gebakken prooi. Met enkele happen en het verwijden van haar bek slokte de grote slang het stuk vlees op. Ze genoot van het gevoel van het voedsel in haar maag en krulde zich een meter of twee van De Assassin op. Hoewel de man verder nog niet tot haar gesproke had was zijnn aanwezigheid toh heerlijk. Geen geklaag over wat ze hier deed of zo, maar rust. Viper en Toxic keken beiden toe hoe dAssassin de rest van et vlees bakte boven het vuur, maar ze volgde zijn blik en hode hem het vuur doven. Viper keek de man weer aan en zag zijn blik... Het was meer dan duidelijk dat ze moestt vluchten, maar Toxic had geen zin om hier weg e gaan. Ze wilde bliven en wilde dat de Assassin ook bleef maar hij rende in ee regelmatig tempo terug naar de beschutting. Toxic vloekte binnensmonds, ma glibberde toch terug naar de bomen. Waar ze in een snelle voort sligerende beweging er sneller was dan menig zou vereden. Slangen konden rustig vooruit kronkelen, maar wanneer het moest kwamen ze op die manier ook snel voor uit en konden mensen zo inhalen, maar voetstappen maakte het clanmeisje toch nieuwschierig e ze klom een dikke boom inen keek toe. mannen in een wite doek waar een groot rood kruis opstond kwamen te voorschijn, maar r waren ook vrouwen bij zag ze nu...

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Thu Apr 10, 2014 1:25 am

De templars kwamen sneller dan hij verwacht had. Maar Halos wist zich geruisloos te houden door zijn shortsword alvast in de aanslag te houden. Als beinnende assassin had hij nou niet de beste wapens, maar dankzij zijn jarenlange training in wapens ontwerpen uit natuurmateriaal had hij nu wel het beste wapen die hij zich kon wensen: handboog en zelfgemaakte pijlen.

De templars waren stil. Te stil naar zijn zin. En keken vooral uit in de bomen. Het was geen wetenschap die kon verklaren waarom iedere legende wist dat assassin's zich algemeen in bomen bevonden. Ook al was het zo. Zelden vond je assassin's met hoogtevrees. Die angst was er bij hem van jongs af aan al af. Al vanaf zijn derde levensjaar klom hij over daken en jaagde zo achter de duiven van de stad. Totdat zijn vader er achter kwam en hij een pak rammel kreeg. Maar twee jaar later was het zijn beurt om met zijn vader te lachen. Na zijn 5e verjaardag verliet hun vader hen en waren ze ouderloos. Gelukkig dankzij hun oom konden de twee kinderen daar in veiligheid opgroeien. Tot op een dag hun oom vermoord werd door een templar. Hij durfde te wedden dat hun vader hen de opdracht gegeven had de kinderen hun laatste familielid te vermoorden. Halos gromde aan die gedachtes maar hield zich vervolgens terug stil. De templars waren nog steeds binnen gehoorafstand en keken nu neer op de boom waar hij zich zojuist bevond. Gelukkig had hij af en toe de behoefte om te verplaatsen en dat deed hij nu dan ook. Nog voor de templars het door hadden had hij zich al een eind verderop weten te vestigen. Nu lag hij voorlopig buiten gehoorafstand dus had hij de mogelijkheid om in alle stilte een pijl op zijn pees te leggen, aan spannen, en zo de achterste templar uit te schakelen. De volgende drie deed hij op precies dezelfde manier. Zodra hij aan de 5e en daarmee laatste templar kwam baande hij zichzelf weer een weg dichterbij. De templar bleef doorlopen, niet beseffend wat er zich afspeelde, totdat Halos een boom vlak achter haar verkoos, zijn voeten rond de boom sloeg en op zijn kop bleef hangen om zo zijn shortsword door de vrouw haar ruggengraat heen te werken. De vrouw viel neer en Halos sprong de grond op om zijn zwaard weer terug te halen. Hij maakte het lemet bloed vrij om verroesting te voorkomen en riep het clansmeisje terug door op zijn vingers te fluiten. Vervolgens liep hij terug naar zijn prooi die er nog steeds leek te hangen. Een sneedje in het dier haar buik zorgde voor een verse bloed stroom. Aan het bloed op te merken leek er niet mee geknoeid te zijn. En hij ging er zich dan ook geen extra zorgen in maken. Hij sneed zichzelf een groot stuk af en nam er een hap van waarna hij achterover viel in de kiezels terwijl zijn pupillen zich extreem verwijdden en er één grote bol in zijn ogen zichtbaar werd.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Thu Apr 10, 2014 11:43 pm


Stilletjes bleef ze tussen de takken liggen. Haar blik gevestigt op de templars die voorbij kwamen. De assassijn doden hen zo  soepeltjes. Ze kon nog net niet zien of ze wat met het gebraden vlees iets ermee   gedaan, maar haar blik bleef op het uitschakelde personen. Ze had graag iemand in zijn of haar enke gebeten, maar de Assasijn was zo snel geweest dat ze er geen reactie had kunnen geven. Een speelse grijns verscheen op haar lippen toen ze zich van de tak had laten glijden en de lijken vanuit Viper's zicht inspecteerde. Maar toen ze de stem van de assasijn hoorde glibberde ze snel in de richting van de assasijn en zag nog net hoe hij een hap van zijn buit nam en hoe hij achterover viel. Dit was niet goed helemaal niet goede! Een Tempelier kwam met een brede grijns op zijn lippen tussen de struiken uit. 'Ha toch nog gelukt!' zei de vrouw schamper en gooide even met een flesje die ze later weer op ving. Jammer voor jouw zal ik het tegengif ergens voor jouw veilig bewaren.' hoonde ze. Toxic werd woedend, maar Viper liet haar niet toe en gleed in een rustiger tempo op de niets vermoedende prooi af. Ze zou er flink van langs krijgen en hoe! Ze krulde zich half op toen ze ongezien dichtbij genoeg kwam en wachten af tot de vrouw zich half over de vergiftigte assasijn boog om toe te zien hoe het gif zijn werk deed. Viper maakte zich klaar en sprong in een snelle vaart naar voren. De vrouw zag haar te laat en reageerde te traag. Viper boorde haar tanden in de hals van de vrouw en injecteerde het gif diep in de aderen van de Tempelier. De vrouw viel half krijzend van de pijn op de grond naast het vuur en wilde naar Viper grijpen, maar ze miste en een klein flesje vloog tussen haar buste uit richting het vuur!!!! Toxic stuurde Viper aan om los te laten hoe heerlijk dat verse bloed ook mocht zijn en ze hapte naar het flesje die ze net op tijd redden en glibberde snel weg van het vuur. De vrouw bleef krijzen tot ze geen stem meer overhad en schokte nog zachtjes na terwijl het gif zijn werk deed. Viper liet Toxic de controlle over en ze haalde het flesje uit haar mond. Niet zeker wetend of het wel het tegengif was, maar ze moest toch wat proberen. Clans en Assasijnen waren toch bondgenoten.... Toxic haalde de kurk van het flesje en wrikte een tak tussen de tanden van de Assasijn om zijn mond los te krijgen en goot de inhoud er helemaal in. Daarna trok ze zijn tong iets naar voren zodat de vloeistof zijn keel in zou glijden en trok het takje weer terug. Nu was het hopen en bidden. Zachtjes bad ze tot de spirituele voorvaderen en geesten die ze kende. Ze bad dat Halos het zou halen???

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Mon Apr 21, 2014 2:08 pm

Een kuch verliet zijn lichaam en verdwaasd schoten zijn ogen open. De bruine kijkers priemden zich in de groene van het clanmeisje. Maar hij was nog even te ver heen om haar te herkennen. Zijn arm strekte zich naar haar uit. "Da..nk je." Voor nu klonk het nog hees maar na enkele keren kuchen kwam zijn gewone stem weer terug boven. De moordenaar hielp zichzelf overeind met behulp van zijn ellebogen maar ging gauw weer plat op zijn rug gaan liggen met zijn hand voor zijn ogen. Hij zuchte. Ergens was opluchting te bespeuren maar voornamelijk nam verveeldheid de bovenhand. "Dat.." Hij wees de tempeliersvrouw aan die hij vanuit zijn ooghoeken zag liggen. "Is jouw werk?" Hij verbaasde zich dat een meisje als zij tot zoiets in staat was. Vooral door het feit dat clanleden niet graag zomaar levens verspilden. Maar hij had wel respect voor haar. Hij hield zijn hand weer voor zijn ogen tegen de scherpe zonnestralen terwijl hij half liggend half rechtop ging liggen.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Mon Apr 21, 2014 10:38 pm

Gelukkig bleek het , het tegengif te zijn! Anders was Toxic vast nooit op tijd geweest om een healer te vinden en hem of haar weer mee terug te nemen? Ze hoorde hem kuchen en vragen stellen. Hij was nog wat zwakjes door het gif dat hij eerder binnen gekregen had, maar Toxic was allang blij dat hij het overleefd had! Een kleine blos kwam op haar anders zo bleke huidje. Ze was altijd al een onruststoker geweest, maar nu had ze het gif van Viper eens goed gebruikt. Een ontdeugende speelse grijns verscheen op haar lippen en om de Assasijn lichtjes te pesten schoot de tong van Viper even naar buiten en verdween weer. 'Ze had het verdient. Anderzijds zegt Mijn grote zus de Deputyz altijd dat we onze bondgenoten moeten steunen.' zei Toxic en ging dichterbij de Assasijn zitten. Ze vond hem op een of andere manier wel interesant. Toxic was niet verliefd op Halos, maar hij had een zekere aantrekkings kracht die Toxic moeilijk kon weerstaan. Ze kon het niet beschrijven, maar 1 ding was zeker hij zou zo maar haar broer geweest kunnen zijn en niet haar zus die soms een zwakte had voor wat dan ook, vooral aan iets waar Toxic geen interessen had.

(Lichterlijk verzonnen. ) XD

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Wed Apr 23, 2014 10:11 pm

De assassin voelde zich ongemakkelijk worden in het bijzijn van het meisje. Voornamelijk door het idee dat haar wederhelft hem wel in één klap kon doden. Het gevoel werd nog eens versterkt toen het kind de gespleten slangentong naar buiten haalde. Hoewel hij toen lachte liepen de rillingen over zijn huid heen. Hij kon er weinig aan doen. Zijn gevoelens liet hij meestal zoals ze waren. Maar toch wilde hij dit meisje een kans geven. Tot slot had zij en haar dierlijke instincten hem gered. De assassin bloosde bij die gedachte. Hoewel het waar was, en hij het wel móest toegeven, respecteerde hij haar en haar daad alleen maar. Hij lachte op wat ze zei over de templar. "That's good." Hij vond het best schattig. Het idee hoe een 10-jarige een volwassen tempeliers vrouw onderuit haalt. Speels haalde hij zijn handen door haar haren en krabde haar op haar hoofd. "You are pittyfull. I like that" Hoewel zijn Engels maar belabberd Amerikaans was en de meid hem vast niet verstond ging hij dit niet speciaal gaan veranderen. Hij sprak Engels wanneer hij wilde. Evenals Nederlands wanneer hij wilde. En voor nu leek het hem best om het nog even op Engels te houden.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Wed Apr 23, 2014 10:50 pm

Ze kon voelen dat de assasijn zich omgemakkelijk voelde in haar nabijheid. Het deed haar deugd dat een volwassenen zich zo bij haar voelde. Toxic hield van die angst van anderen. Daar leefde ze helemaal van op. Toch wilde ze ook niet dat deze assasijn bang voor haar was. Zijn lach liet haar giechelen. Hoewel hij slecht engels sprak verstond ze de helft maar. 'Maby, maby not.' zei ze alleen maar en sloot haar ogen even toen hij zijn vingers door haar haar bewoog en het kleine meisje op haar hoofd krabte. Toxic kroop nog dichterbij hem en nestelde zich tegen zijn schouder.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Wed Apr 23, 2014 11:33 pm

Halos lachte toen de meid op hem insprak. "Hehe. Come on let's do this simple. Laten we eerlijk zijn maar je begrijpt er niets van." Zijn stem klonk aardig. Voor het eerst sinds tijden. Er was niets verwijtends in op te merken. Hij had gekozen om het vertrouwen van deze meid op zich te nemen door hem zijn Nederlands te laten horen. Nog steeds was dit zijn beste taal. Hij bloosde toen het kind zich tegen zijn schouder nestelde. Hij had er niets op tegen; het deed hem denken aan vroeger waarin Loka vaak in slaap viel in deze houding. Hij grinnikte. Het voelde niet meer zo beangstigend aan als voorheen. Zijn bescherming die hij tegen de wereld opgetrokken had verdween als sneeuw voor de zon. Het zou een hele poos duren voor hij deze weer kon optrekken maar dit wilde hij niet. Hij wilde deze meid best vertrouwen. Hij sloot zijn ogen en genoot van de zon die hen warm hield terwijl zijn hand door de meid haar haar bleef glijden. Al zijn zintuigen waren alert. Tot slot bevonden ze zich op templarsgebied en waren het meesters in het stil zijn. Met name zijn zusje.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Thu Apr 24, 2014 1:35 am

Toxic glimlachte speells om zijn half verstaande woorden, maar knikte toen hij weer ederlands sprak. ‘Ik ken het nog niet , maar Amari leerd me elke keer weer wat bij.‘ zei Toxic en genoot van deze behandeling die de grote Assasijn haar gaf. Ze genoot er zo van dat ze haar ogen sloot. Toxic voelde zih veilig bij de grote Assisijn.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Fri Apr 25, 2014 11:25 pm

Een zachtaardig lachje lag om zijn lippen heen toen de meid duidelijk genoot. Hij kuchte waarbij hij zijn hand door zijn haren bracht. Hij vergat gauw de dingen toen hij zelf kind was. De goede momenten samen met zijn zusje. De momenten waarin beide kinderen niets van deze verschrikkelijke wereld af wisten. Maar vroeg genoeg kwam hij hier zelf achter. Hij begon al met trainen vanaf zijn 5e. Het moment waarop hun vader hen verlaten had en de kinderen opgroeiden bij hun oom. Het was een lieve man die geen partij koos. Tot ergernis van hun vader. Toen de kinderen dan ook vroegen naar zijn legende vertelde hij dat hij de leider was van het volk. De kinderen; toen nog jong; geloofden dit erg graag. Maar eens hielden die leugens op. Vanaf zijn 7e ging de warrior vaak alleen op pad. Criminaliteit bestrijdend. Maar wat hem verteld geweest was was als een heldendaad voor hem. Maar een moord tegenover zijn zusje. Tegenover zijn hatende vader. Maar die tijden waren ten eind. Hij bleef voor jaren bij de legende waar hij nog steeds toe behoort en had er nog geen moment spijt van.

'‘Ik ken het nog niet , maar Amari leert me elke keer weer wat bij.' De warrior knikte waarbij hij de bewegingen door het kind haar haren staakte. Hij keek haar aan waarbij een lachje zich rond zijn lippen vormde. Misschien was deze meid wel niet zoals zijn zus. Misschien hield het kind wel van plezier. Ergens vond hij het best schattig. Het zou het eerste clanlid zijn die niet zo serieus was als haar mede leden. Halos tikte de meid op haar schouder. "Kom mee jij." De manier waarop hij haar bij de hand pakte en haar op zijn schouders plaatste moest vast genoeg zijn voor het kind om zijn bedoelingen te achterhalen. De assassin rende het bos in waarbij hij; alsof hij het dagelijks deed; met het kind nog op zijn schouders een boom in klauterde waarbij hij zich voortbewoog van tak tot tak. De manier van klimmen had hij weg van een eekhoorn. Maar het verschil tussen die en zijn wederhelft werd gauw duidelijk door de manier waarop hij leek te vliegen tussen de takken door. Hoewel het als mens zijnde als zweven aanzien werd, en het puur om zijn evenwicht te bewaren was, werd het als dier aanzien als vliegen.
Voor nu hield hij het bij zweven waarbij hij gewoon zijn eigen zelf bleef.

_________________

Loka ~ Halos duet


Last edited by Halos on Sun Apr 27, 2014 8:57 pm; edited 1 time in total
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Sun Apr 27, 2014 12:00 am

Toxic genoot van zijn aanraking. Maar toen hij ophield keek ze hem vragend aan. Ze vroeg zich af waarom hij dat deed? Ze miste haar broer Reno, want die leek veel op Halos, alleen was die elke keer zo lang van het kamp weg. Tocix hoopte dat ze hem ooit weer snel zou zien. Toen Halos haar een hint gaf met woorden en hoe hij haar instuctueerde met zijn handen liet de assasijn haar optillen. Ze liet zich nooit op tillen enkel door Reno, Amari en hun vader. Maar Reno mocht haar meer oppakken dan de andere. Ze klemde zich vast aan Halos en genoot van de manier waarop hij rende. Ze gierde van plezier en genoot van de wind die hen bijna deed vliegen.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Sun Apr 27, 2014 9:23 pm

De vragende blik van het kind bracht hem in heimwee. Het was precies die blik die Loka had toen hij haar alleen achterliet om op pad te trekken. Met spijt in zijn hart liet hij haar alleen achter in hun kamer waar het kind soms uren bleef zitten tot hij terug was. Toen werd ze weer terug blij. Maar in tegenstelling tot dit kind bleef Loka soms uren emotieloos op dezelfde plaats zitten. Zich enkel bewegend als hun oom langs kwam. Het meisje klampte zich aan hem vast en gierde zodra ze door de lucht leken te vliegen. De warrior klampte zich stevig vast aan een tak boven hem, draaide een rondje om de tak heen waarna hij zich vervolgens tegen een onderliggende tak afzette, sprong, en vervolgens in zijn wederhelft veranderde. Gelukkig voor de vogel waren de twee vlakbij de grond waarbij Pyrrha het kind van zich kon afzetten en met haar snavel het kind haar enkel aantikte. Het was een vraagje om in haar eigen wederhelft te veranderen. Maar of het kind het ging verstaan was een andere vraag.

Reckless Halos ;p

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Mon Apr 28, 2014 2:50 am

Het gevoel zo frank en vrij te zijn was heerlijk! Ondanks dat Toxic zich toch vast moest klammen aan Halos voelde het gewoon zo. Haar groene kijkers straalde van de students die de Assasijn maakte. Toen hij in zin wederhelft veranderde landen Toxic door zich in een bal op te rollen en zich daarna op het juiste moment na veel oefenen op haar voetjes terecht kwam. Al stond ze niet meteen stil en gleed nog eventjes door. Haar blik viel op de vogel war Halos in verandert was edie haar aantikte. Ze gaf het wederdier een kriebel over zijn of haar koppie en veranderde in haar wederhelft Viper. Deze wist dat ze deze vogel niets aan mocht doen anders was het een hapje geweest! Ze glibberde dihterbij en keek de vogel even doorddringend aan, maar liet komen wat komen ging.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Tue Apr 29, 2014 11:48 pm

Een kriebel ging over Pyrrha's kopje heen en genietend sloot de vogel haar ogen. Toen de vogel haar ogen weer terug opendeed was het meisje weg en keek het dier van haar wederhelft haar aan. Vaag herkende Pyrrha dezelfde groene ogen van het kind. Was dit nou het clansmeisje? Beide vonden het vreemd. Naar hun mening waren de meeste clanleden alleen maar katachtigen. Zij vroegen zich af hoe het zat met Amari's wederhelft. Geen van beide had haar ooit als dier gespot. Zou ze dan geen wederhelft meer hebben? Daar konden ze later nog op terug komen.
Pyrrha greep het lichaam van de slang in haar poten waarbij ze langzaam kaarsrecht naar boven opsteeg. Ze wilde het dier eens laten weten hoe het voelde om hoog in de lucht te zitten. Toen de wolken de vogel haar kopje aaiden liet het dier zich meezwevdn met de warme luchtstromen. Als vogel had ze geen last van de hoge luchtdruk die hier aanwezig was. Maar de slang daarentegen had ze geen weet van. Toen het het dier genoeg leek vloog de vogel tegen de wind in wat lager. De rivier kwam in zicht en zonder na te denken wierp ze de slang het water in. Ze wilde wel eens weten of ze goede jachtpartners waren.


_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Wed Apr 30, 2014 7:41 am

Zachtjes siste Viper toen de vogel eindelijk haar lange slanke lijf vast pakte. Diens klauwen prikte zactjes in haar geschubte vel. Ze stegen hoger en hoger. Hoewel Viper geen last van hoogte vrees had omdat ze vaak genoeg in de hoogste bomen klom, maar nu stegen ze ver boven de boomgrens it. Haar hartje ging wel heel erg te keer... De aarde onder hen leek uit lappen te bestaan, maar prooidieren waren waren niet te zien. Na een tijdje door de vogel. Viper kronkelde door de lucht toen ze los gelaten werd, maar ze dook zonder problemen eerst met haar snuit in het water en kronkelde al slingerend door ht water en zag haar kans schoon. Haar oog viel op een lekkere dikke snoek. Het beest lag loers voor zijn eigen prooi maar zag de slang te laat. Viper injecteerde haar gif diep in het vissen lijf. Viper zwommet buit naar de oever en sleepte het aan land en veranderde weer in Toxic die de meter lange snoek die nu naast haar lag. Het gif zou snel genoeg uit gewerkt zijn en was het vlees veilig te eten voor wie geen gif had. Nu was het wachten tot die vogel landen zou of Halos zelf kwam.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Sun May 04, 2014 9:07 pm

Zoals de vogel verwacht had dook de slang probleemloos door het water en wist gauw een dier prooi te maken. Vanuit de lucht en mede dankzij haar scherpe blik zag de vogel het kind met haar prooi het water uitstappen. Pyrrha kraaide bemoedigend toen haar blik de meid en haar buit aanschouwde. In een duikvlucht vloog de vogel op het kind af waarbij ze vlak voor haar gezicht bleef hangen en met sterke slagen van haar vleugels het kind sneller liet drogen. Blij als ze was kraaide ze nog eens. Toen veranderde de vogel weer in haar oorspronkelijke vorm waarbij hij lenig op zijn hurken terecht kwam en zich zo even klein hield ter ooghoogte van het meisje. "Well done, kjæreste*" Zijn blik viel op de snoek die behoorlijk groot en zwaar was voor het meisje om te dragen. De assassin baande zich een weg naar het dier waarbij hij met zijn kleine dolkje een lap vlees afsneed en die aanbood aan de clanmeid. Zelf sneed hij een groter stuk voor hemzelf af waarbij hij zijn vingers over het dier zijn gladde maar vettige huidoppervlak liet glijden.

*Liefje

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Sun May 04, 2014 9:45 pm

De slechtvalk kraaide bemoedigend en Toxic glimlachte te vreden. Ze voelde de wind van de vogels af komen. Het voelde heerlijk en haar natte huidplakkende haren droogde geleiderlijk aan. Toen de vogel weer in de assasijn veranderde werd haar glimlach alleen maar groter en ze wilde hem bijna omhelzen toen ze zijn stem hoorde en een vreemd woord die in de zin lag. Maar ze ging er niet naar vragen want het klonk niet spottend of teleurgestelt, maar eerder net zo bemoedigend als het gekraai van zijn wederhelft. 'Thanks.' zei ze en nam haar deel in ontvangst, maar ging ook strak tegen Halos zitten met haar linker schouder tegen hem aan. Ze voelde zich geweldig in zijn buurt net als bij haar broer Reno.

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Mon May 19, 2014 11:01 pm

Die glimlach werkte uitstekend. Halos kneep een oogje toe waarbij hij de meid ophief en haar vervolgens op zijn schoot plaatste. "Vertel eens. Wat doe je nog zoal behalve je vader en zus de stuipen op het lijf jagen..." Hij knipoogde vertrouwd naar haar waarbij hij zijn vinger op zijn lippen legde en haar beloofde niets te zeggen met het gebaar. Hij had haar wel eens wat dingen zijn uithalen op zijn tochten. Maar om haar ooit aandacht te schenken was nog niet bij hem opgekomen. Hij herkende sterk zichzelf in haar hoe hij vroeger was. Tot slot, had alleen zij de wapens niet die hij toen bezitte. Hij wist wel dat de clans primitievelingen waren. En ook Lexi zou nooit een wapen aan zo'n jong kind toestaan, maar het leven buiten de legende's was veel spannender. Elke dag een spel op leven of dood. Red je het, of red je het niet. Gelukkig wist hij zich aan te passen aan gelijk welke omstandigheid. Maar het leven zoals hij die vroeger had miste hij het meest. De tijd dat hij en Tox... Euh Loka nog éénwaren. Het waren zij tegen de wereld.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Tue May 20, 2014 3:21 pm

Met grote happen werkte ze haar deel weg. Snoek was lekker net als meerval trouwens, maar die kon ze nog niet zelf vangen. Halos tilde haar op en zetten het meisje op zijn schoot. Even wilde ze tegenstrebbelen, maar vond het uiteindelijk toch niet zo erg. Zijn woorden verraste haar eigenlijk meer. Had hij haar vaker door het gras zien sluipen? Ze dacht na en kon een gemeen grijnsje niet van haar lippen krijgen. ‘Normaal ben ik steeds op jacht, maar over het algemeen bijt Viper zo een stuk of 5 a 10 tempeliers in de week. Verstopt tussen de bosjes, in het gras of onderwater.‘ zei ze en nestelde zich tegen Halos zijn borst. Het lag heerlijk, maar Reno lag lekkerder.


_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Sat Jun 21, 2014 11:57 pm

Een grijns dook weer op zijn lippen. Terwijl hij nog een beet van zijn stuk snoek nam ging hij met zijn vingers golvend door de haren van het meisje. "Hé, wat denk je er van. Als jij nou eens iets over je familie vertelt? En ik over mijne?" Eigenlijk was een manier om meer te weten te komen over hun bondgenoten. Want informatie opvatten kon nooit kwaad.

Hij kon de grijns niet van zijn lippen halen. Kon er niet aan werken dat hij nu hier met hemzelf, maar in zijn jonge jaren zat. Het leek alsof de meid zijn evenbeeld was. Alsof ze familie waren.

_________________

Loka ~ Halos duet
Halos

avatar

PROFIELMuntenteller : 4372
Aantal berichten : 354
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20 y
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Pyrrha peregrine(slechtvalk)

http://asenia.actieforum.com/
Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place Sun Jun 22, 2014 10:15 pm

Haar groene blik viel op zijn grijns. Het was een heerlijk gezicht. Net alsof haar broer bij haar was die had net zo'n grijns op zijn lippen. Ze genoot ook van de aanraking door het strelen van zijn vingers door haar haren. Het voelde fijn en Halos leek zich niet te storen aan haar rebelische gedrag. Toen de assasijn naar haar familie en zo vroeg ging ze rechter zitten, maar eigenlijk wilde ze daar niets over kwijt. Waarom zou ze wat over die saaie mensen moeten vertellen? 'Hm buiten dat ze saai zijn en eigenlijk weinig leuks doen valt er niet veel over hen te vertellen.' zei ze lichtjes opstandig.

XD

_________________
Toxic

avatar

PROFIELMuntenteller : 3303
Aantal berichten : 27
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 10
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Bush Master ~ Viper

Back to top Go down
PostSubject: Re: slithering escape a boring place

Sponsored contentPROFIEL
RPG SHEET

Back to top Go down

slithering escape a boring place

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Templars
 :: Alteria :: Aster
-
Jump to: