Info
Daryl Cedar 

Share|

Daryl Cedar

View previous topic View next topic Go down
MessageAuthor
PostSubject: Daryl Cedar Mon Mar 24, 2014 7:44 pmNaam: Daryl Cedar
Nickname: Arrow
Gender: Male
Age: 19 years
Parents: Devon Cedar (at in terra) Azmarie Cedar (at in terra)
Brothers: Tyrell Cedar
Sister: Lil'sis Chayenne
Wederhelft: Leeuw `Xyan`
Geloofbenijdenis: assassijnenDaryl is behoorlijk beschermend persoon. Hij houd zich aan zijn beloftes hoe moeilijk dat soms is. Hij houd dingen graag voor zichzelf en zal ook met niemand zomaar iets delen. Hij is erg trouw aan zijn familie. Toch is hij graag op zichzelf, al let hij wel erg goed op zijn kleine zusje, hij houd zo zijn afstanden. Hij zorgt zelf dat hij zo ontzichtbaar mogelijk is. Hij houd van free-runnen dus klimme, rennen en stunts. Als hij een wapen gebruikt is het zijn pijl en boog. hij heeft natuurlijk ook zijn verborgen mes en zwaard maar hij is gek op zijn pijl en boog en hij mist daar (bijna) nooit mee. Je hebt zijn vertrouwen ook echt niet snel, maar als je het hebt, kan je op hem rekenen.

Likes: His lil'sis, Arrows, Freerunning
Dislikes: People who touch his sistah, guns, staying on the groundEyes: Bright Blue
Hair: Short, Blond/brown
Body: Getraind, Zit onder de littekens.


Hij heeft altijd een groen/ zwart pak aan. Hij trekt die enkel uit bij wassen/slapen en heel soms bij trainen van zijn lichaam. Hij besteed veel tijd aan training om actief, snel, en sterk te blijven. Hij heeft altijd zijn pijlenkoker op zijn rug, net als zijn boog.Bij zijn geboorte had hij al een grotere broer aan zijn zijde staan. Een broer waarvan iedereen geloofde dat die hem zou beschermen. Zijn ouders waren Assassijnen dus waren vrijwel altijd bezig met technieken en het fit houden van zichzelf. Zijn broer en hij waren daardoor best vaak alleen. Zijn moeder realiseerde zich dat toen iemand binnen drong en hun licht mishandeld had. Hierdoor zijn er blijvende littekens op Daryl's lichaampje gekomen. Zijn moeder was vaker thuis en ze werden een hechter gezin. Daryl als baby merkte hier natuurlijk zelf niets van. Hij zou verschillende verhalen horen over hoe hij de littekens had gekregen.
Op zijn derde bleek zijn moeder weer zwanger te zijn en beviel van een meisje Chayenne. Zijn kleine zusje. Een hele tijd ging alles goed. Vanaf zijn vijfde werd hij getraind door zijn vader. Hij kreeg een zwaard in zijn handen, dat ging niet erg goed op een trainingspop. Messen werkten beter maar gingen ook niet perfect. Toen hij een licht pistool in zijn handen kreeg schoot hij zijn vader perongeluk bijna neer, hij wou sinds dien nooit meer een geweer of pistool vast houden. Zijn vader zocht naar dingen die hem wel zouden passen en uiteindelijk kreeg hij een pijl en boog in zijn handen. Hij was verwonderd met het ding en wist meteen dat hij hiermee wilde gaan trainen. Tuurlijk ging het eerst niet op  zijn best, maar hij trainde vaker en vaker, met en zonder zijn vader.
Toen leerde hij op daken klimmen, over ze rennen, zorgen dat je heel op de grond kwam. Ook daar werd hij vrijwel meteen gek op.
De jongens werden pubers. Daryl leek niets anders te boeien dan zijn trainingen, hij wou enkel trainen trainen trainen, beter worden in wat hij deed. Hij wou zijn familie eer aan doen als hij zijn ouders op ging volgen. Maar hierdoor werd hij afstandelijker, hij leek zijn familie zelf te vergeten. Hij sloot iedereen buiten en was eigenlijk alleen bezig met zijn pijl en boog.
Toen hij 17 werd leek echter een nachtmerrie waar te worden. Zijn ouders meldde dat ze naar een oorlog moesten. Hij had niet begrepen waarom zijn vader zijn moeder liet gaan, waarom ze hun alleen lieten. Zijn vader had hem gezegd dat ze terug kwamen maar had het nooit beloofd. Die avond voor hun vertrek had hij buiten nog wat getrained toen zijn moeder naar hem toe kwam. Ze gaf hem een groen/zwart pak en melde hem dat hij nooit zijn trainingen moest opgeven maar dat hij ook op zijn familie moest letten. Ze zei dat ze trots op hem was en toen kreeg hij het. Hij moest haar beloven dat hij ervoor zou zorgen dat er nooit iets zou gebeuren bij zijn zusje, dat hij haar zou beschermen tot het graf. Hij had het beloofd.
De volgende dag zijn ze vertrokken als trouwe leden van de assassijnen. Hij had met zijn broertje en zusje toegekeken naar de laatste keer dat ze hun ouders levend zouden zien. Ze kregen geen lichamen terug om te begraven enkel een brief waarin stond dat ze beide waardig waren gestorven. Hij had gekeken naar zijn zusje en had zich herrinnerd wat hij zijn moeder had beloofd, hij zou haar beschermen met alles wat er in hem zat.Tyrell~Big brother~You're not the one protection this family here
Chayenne~Little sister~I will protect you until I die
Devon~Father~You trained me, and I'm very thankfull for that. Et in terra
Azmarie~I will forever keep my promise to you, I love you mom. Et in terra
_________________
Daryl
Event mod
avatar

PROFIELMuntenteller : 3756
Aantal berichten : 124
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 21 years
Geloofsbelijdenis: Huurmoodenaars
Keuze dier: Leeuw

Back to top Go down
PostSubject: Re: Daryl Cedar Fri Apr 04, 2014 11:39 pm


_________________

Amaria
Amari
Beheerder
avatar

PROFIELMuntenteller : 5065
Aantal berichten : 1685
Geboortedatum : 1996-11-28
Leeftijd : 22
RPG SHEET
Karakterkaart
Leeftijd: 20
Geloofsbelijdenis: Clans
Keuze dier: Kat {Indi}

http://asenia.actieforum.com
Back to top Go down

Daryl Cedar

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Asenia :: 
» Inline
 :: » Karakter kaarten
-
Jump to: